Nakon debakla i remija u Azerbajdžanu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine razočaranje naših igrača bilo je više nego očito. Jedan od onih koji nije uspio zaustaviti Kalilzada u pri postizanju pogotka bio je stoper Liverpoola - Dejan Lovren.

"Igrali smo dobro prvih 20 minuta. Imali smo puno prilika kao i u Slovačkoj, no nismo bili koncentrirani kada je realizacija u pitanju. Pali smo nakon toga, oni su zaslužili svoj bod. Sami smo si krivi", rekao je Lovren za Novu TV i nastavio.

"Nismo zadovoljni s prezentacijom danas, ali i dalje je sve u našim rukama. U drugom poluvremenu nismo ponovili onih 20 minuta iz prvog poluvremena. Dogovorili smo se da ćemo startati drugačije, ali nismo to ostvarili. Ne znam koji su razlozi", kazao je stoper Liverpoola te zaključio da Mađarska sada mora obavezno pasti u Splitu.

"Pobjeda protiv Mađarske je sada imperativ. Očekujem krcat Poljud protiv Mađara."

Nakon pet odigranih susreta Hrvatska ima 10 bodova, po jedan više od Slovačke i Mađarske, te četiri više od Walesa koji ima i utakmicu manje. Azerbajdžan je posljednji s 1 bodom.