Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"ne bih o razlozima"

Lovren iskren nakon kiksa: "Sami smo si krivi. Očekujem krcat Poljud protiv Mađara"

Dejan Lovren nije skrivao razočaranje remijem Hrvatske u Azerbajdžanu.

Dejan Lovren (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon debakla i remija u Azerbajdžanu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine razočaranje naših igrača bilo je više nego očito. Jedan od onih koji nije uspio zaustaviti Kalilzada u pri postizanju pogotka bio je stoper Liverpoola - Dejan Lovren.

gol expired VIDEO Neugodno iznenađenje u Azerbajdžanu: Hrvatska bez pobjede, ali Euro je i dalje blizu divider

"Igrali smo dobro prvih 20 minuta. Imali smo puno prilika kao i u Slovačkoj, no nismo bili koncentrirani kada je realizacija u pitanju. Pali smo nakon toga, oni su zaslužili svoj bod. Sami smo si krivi", rekao je Lovren za Novu TV i nastavio.

Hrvatska reprezentacija (Photo: Luka Stanzl/PIXSELL) Analiza učinka i igre Vatrenih: Evo što je bilo pozitivno, a što negativno divider

"Nismo zadovoljni s prezentacijom danas, ali i dalje je sve u našim rukama. U drugom poluvremenu nismo ponovili onih 20 minuta iz prvog poluvremena. Dogovorili smo se da ćemo startati drugačije, ali nismo to ostvarili. Ne znam koji su razlozi", kazao je stoper Liverpoola te zaključio da Mađarska sada mora obavezno pasti u Splitu.

gol expired Dalić priznao gdje se pogriješilo protiv Azera: ''To je razočaranje za nas'' divider

"Pobjeda protiv Mađarske je sada imperativ. Očekujem krcat Poljud protiv Mađara."

Nakon pet odigranih susreta Hrvatska ima 10 bodova, po jedan više od Slovačke i Mađarske, te četiri više od Walesa koji ima i utakmicu manje. Azerbajdžan je posljednji s 1 bodom.

gol expired Tko je čovjek koji je izludio Vatrene? Do jučer rezerva, protiv Hrvatske debitirao i postao heroj Azera divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider