Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
glavu gore, idemo dalje!

Čitatelji GOL.hr-a dali podršku Vatrenima: Do kraja godine čekaju nas novi veliki okršaji

Unatoč teškom porazu, navijače reprezentacije ne napušta optimizam.

Galerija Hrvatska nogometna reprezentacija u Španjolskoj (Foto: AFP)

Hrvatska reprezentacija neočekivano je doživjela težak poraz u Ligi nacija, najteži poraz u svojoj povijesti. Španjolska je bila neumoljiva i kažnjavala sve greške naših nogometaša. Nije to bila ona momčad za Svjetskog prvenstva i to također treba uzeti u obzir.

Jasno da je sinoć bilo jako puno razočaranih, naročito nakon uspjeha u Rusiji, ali naša anketa pokazuje kako navijači, čitatelji GOL.hr-a, nisu pali u depresiju. Naprotiv, više od polovice (51 %) onih koji su sudjelovali u anketi smatra kako treba gledati prema naprijed te kako su se ovakvi porazi događali i boljim i većim reprezentacijama od naše.

Četvrtina čitatelja (25 %) smatra da je ovo bilo otriježnjenje za sve nakon veličanstvenog srebra u Rusiji, a najmanji broj vas, oko 24 % ovaj je poraz doživio kao katastrofu koja je na neki način malo bacila mrlju na ostvareni uspjeh na SP-u.

Kako ste doživjeli težak poraz u Španjolskoj?

Ukupno glasova:

Kao što je većina u anketi i rekla, ''idemo dalje'', a Vatrene čeka Engleska. I mi i Englezi zasad nemamo boda iz susreta sa Španjolcima i to će biti početak bitke za drugo mjesto u skupini 4 Lige A.

Engleska stiže na Rujevicu 12. listopada i to je prilika da Hrvatska osvoji prve bodove. Nakon što su ih Vatreni izbacili u polufinalu SP-a u produžetku, Englezi će zasigurno doći silno motivirani, ali se nadamo kako će naši nogometaši ipak biti u punom sastavu.

Nakon toga Hrvatska će 15. listopada na Rujevici odigrati prijateljski dvoboj s Jordanom, a onda se u drugoj polovici studenog sve raspliće u dvobojima sa Španjolskom na Maksimiru te Engleskom na Wembleyju. Sve, naravno, u prijenosima na Novoj TV i GOL.hr-u.

12. listopada (20:45): Hrvatska – Engleska

15. studenog (20:45): Hrvatska – Španjolska

18. studenog (15:00): Engleska – Hrvatska
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider