Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Najbolji dani karijere

Traženiji od svih: Petković popularniji od Messija i Cristiana Ronalda na Transfermarktu

Bruno Petković definitivno je postao legitimni nasljednik Marija Mandžukića u hrvatskoj reprezentaciji. Protiv Mađarske je ostao na korak od hat-tricka, ali njegov pogodak petom odjeknuo je svijetom.

Petković najtraženiji na Transfermarktu (Screenshot)

25-godišnji nogometaš Dinama uživa svoje najbolje dane karijere. Postao je nezamjenjiv u napadu Vatrenih, a njegova predstava i golovi protiv Mađarske privukli su još veću pozornost pa je Bruno Petković postao najtraženiji igrač na Transfermarktu.

Momentalno u leđa Petkoviću gledaju i najveći nogometaši današnjice, Lionel Messi (33) i Cristiano Ronaldo (34). Četvrti je sjajni mladi Salzburgov napadač Erling Haaland, a peti Barcino čudo od djeteta Ansu Fati.

gol expired Oduševljenje u Petkovićevom Metkoviću: "Ponosni smo, on je novi Mandžukić!" divider

Petkovićev gol petom protiv Mađarske bio je njegov četvrti u reprezentativnom dresu, a manje utakmica za prva četiri gola u dresu reprezentacije trebali su samo Davor Šuker (četiri) i Boško Balaban (pet). Napadaču Modrih za tako nešto je trebalo šest utakmica za Vatrene.

''Lijep je osjećaj, trenutno živim prelijepe dane svoje karijere. Dugo sam ostao budan poslije utakmice, nije mi bilo lako zaspati, ali nisam dugo spavao. Kako se osjećam? Malo umorno, ali odradio sam ujutro regeneraciju i teretanu, pa je sve OK. Spreman sam za daljnje izazove'', izjavio je presretni Petković.

gol expired Vatreni će ići na Euro: Evo zašto je svaki bod strašno važan i što je potrebno da budu nositelji u ždrijebu divider

Petković je u Dinamo stigao prošlog ljeta na posudbu iz Bologne, a tad mu je vrijednost bila milijun eura. No, nakon odlične prošle i ove sezone u Dinamu, Petković prema Transfermarktu vrijedi osam milijuna eura, iako je svima jasno da ga Dinamo ne bi pustio ni za dvostruko veći iznos.

Petković najtraženiji na Transfermarktu (Screenshot) Petković najtraženiji na Transfermarktu (Screenshot)

Novu priliku za dokazivanje ima već u nedjelju, kad Hrvatska gostuje kod Walesa u Cardiffu uz izravan prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider