Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Opcije

Odluka u studenom: Pobjeda jamči vizu za Katar, sve ostalo najteže dodatne kvalifikacije u povijesti

Vatreni sami odlučuju o svojoj sudbini, a odluka pada sljedeći mjesec u izravnom prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV.

Hrvatska je poslije osam odigranih kola u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022. godine ostala u mrtvoj utrci s Rusijom za izravan plasman. Vatreni poslije remija sa Slovačkom 2:2 u ponedjeljak imaju 17 bodova, dva manje od vodećih Rusa, ali i s utakmicom na Poljudu.

Do kraja kvalifikacija ostale su još dvije utakmice u studenom, Hrvatska 11. mora na Maltu, a Rusi će ugostiti Cipar, a tri dana kasnije igra se odlučujuća međusobna utakmica u Splitu za prvo mjesto u skupini.

gol expired Raspored do kraja: Vatreni više nisu prvi, ali Modrićev gol iz slobodnjaka mogao bi se ispostaviti kao zlata vrijedan divider

Računica je jasna, obje pobjede i Hrvatska će čekirati vizu za Kartu s 23 boda, bodom više od Rusa. No, drugo mjesto donosi nikad teže dodatne kvalifikacije u povijesti. Od mogućih 12 reprezentacija, samo će tri završiti u glavnom turniru.

Doigravanja se igraju 24. i 25. ožujka sljedeće godine, odnosno finala se igraju 28. i 29. ožujka 2022. i tad ćemo saznati posljednja tri europska predstavnika na Mundijalu.

gol expired Navijači vjeruju u Vatrene, ali koji je plan B za SP 2022.? Ovaj put su dodatne kvalifikacije ipak nešto teže divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider