Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Prijenos na Novoj TV

Analiza novog popisa reprezentacije: Najveća promjena je u napadu, više nema klasičnih špica!

Dvije utakmice u listopadu čekaju našu reprezentaciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. I obje ćete gledati u prijenosu na Novoj TV.

Dvije utakmice u listopadu čekaju našu reprezentaciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo: Cipar u gostima i Slovačka u Osijeku, a evo s kojim snagama na njih kreće Hrvatska.

Vratari će biti: Dominik Livaković, Ivica Ivušić i Ivo Grbić.

U obrani: Vida, Lovren; zatim: Gvardiol, Sosa, Juranović; te Barišić, Škorić, Uremović i (prvi put!): Josip Stanišić, mladi bek velikog Bayerna!

Od veznjaka pozvani su: Modrić, Kovačić, Brozović; pa Vlašić, Pašalić, Ivanušec, te (također prvi put!): Kristijan Jakić, koji je nedavno iz Dinama otišao u Eintracht.

A u napadu su: Perišić i Kramarić, pa zatim (povratnik!) Brekalo, te Oršić i Livaja. U odnosu na nedavne rujanske utakmice, evo izmjena!

Što kažete na Dalićev popis, je li Ante Rebić trebao biti pozvan?

Ukupno glasova:

Najveća promjena u napadu

Na popisu više nema vratara Simona Sluge iz engleske druge lige, a tu je Ivo Grbić, koji sad redovito brani za francuski Lille, i u prvenstvu, i u Ligi prvaka! Duje Ćaleta-Car u Marseilleu je stalno na klupi, pa je umjesto njega pozvan bek Josip Stanišić, Bayernovo otkriće ove sezone.

gol expired Dalić objavio popis za nastavak kvalifikacija: Pozvao mladog asa iz Bayerna, vratio Brekala, nema Rebića i Petkovića! divider

A umjesto Nikole More iz moskovskog Dinama, prednost je dobio debitant Kristijan Jakić, koji odnedavno za Eintracht igra ono što Brozović igra u Interu.

Međutim, najveća promjena je u napadu: na popisu više nema klasičnih špica! I Ante Budimir i Antonio Čolak su na čekanju, a umjesto njih, pozvan je samo jedan, i to krilni igrač: povratnik Josip Brekalo. On je nedavno riješio transfer iz Wolfsburga u Torino, i Dalić procjenjuje da je opet potpuno spreman za reprezentaciju.

Ponovo nema Rebića i Petkovića

Očekivano, izbornik je i ovaj put izostavio donedavno glavne adute: Petkovića i Rebića! A osim njih (u odnosu na nedavni Euro!), još uvijek nema ni: bekova Vrsaljka i Bradarića, te vratara Kalinića. Njihov povratak u formu još se čeka.

Bez njih, ali s jakim i zanimljivim Dalićevim izborom, Hrvatsku čekaju: gostovanje na Cipru, 8. listopada; te utakmica protiv Slovačke, u Osijeku, 11, listopada. Na obje utakmice moći će i navijači: domaći, ali napokon i gostujući!

I obje ćete gledati u prijenosu na Novoj TV.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider