Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener Hajduka uoči Pule

Tudor: Austria ima bolje igrače od Dinama i zasluženo je slavila

Svoje viđenje utakmice Dinamo - Austria iznio je i Igor Tudor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Hajduka upitan je za komentar poraza hrvatskog od austrijskog prvaka na press konferenciji čiji je povod bio najava Hajdukova gostovanja u Puli (subota, 21:00).

>> VIDEO: Ovako je Mamić u srijedu navečer otpisao Jurčića

>> Štimac ima novog kandidata: 'Motiviralo nas je podcjenjivanje Dinama'

>> Jurčić - najveći Mamićev krimen: S Herr Ottom po čudo u Beču?

>> Jurčić se čudi: Zašto sad pričamo o nekoj snažnoj Austriji?

>> Dinamovci utučeni: 'Sve što je moglo okrenulo se protiv nas'

"Vidio sam jednu bolju Austriju, imaju bolje igrače od Dinama i pobijedili su zasluženo", rekao je Tudor, izrazivši podršku Kruni Jurčiću:

"U ovakvim situacijama uvijek stajem na stranu trenera. U Hrvatskoj struka nije ujedinjena, a osobno mi je nepojmljivo smjenjivanje trenera ako se rade neki planovi i vizije. Jurčić nije imao neke igrače na raspolaganju cijelo vrijeme, poput Sammira koji je bio ozlijeđen, ili Soudanija koji je postio", poručio je Tudor, koji ima velikih problema sa sastavljanjem kadra za Pulu.

Na megdan Istri bez četvorice standardnih

Hajduk će na Aldo Drosini istrčati bez ozlijeđenih Kouassija, Caktaša, Mikanovića i Milića, dok će Jozinović vrlo vjerojatno igrati od prve minute.

"Istra ima opasan tandem Križman-Radonjić, a općenito igraju dobar nogomet, za što zasluge idu i njihovom treneru i igračkom kadru. Težimo nadigravanju i mi i oni, a oni su po dosad prikazanom možda trebali imati i poneki bod više", kazao je Tudor, a prenosi Dalmacijanews.

Tudora je na koncu zasmetalo još nešto: "Moji igrači su razočarani novinskim natpisima. Nakon što smo pobijedili Slaven Belupo naslovi su bili 'Maglica donio mir', 'Maglica prekinuo mučenje' i slični, a kad to netko pročita onda pomisli vjerojatno da je Hajduk predzadnji i da je pobjegao sa začelja, a ne da imamo 13 od 15 osvojenih bodova. Samo nas je 10 minuta protiv Rijeke dijelilo od toga da imamo stopostotan učinak, a kad je Rijeka u pitanju, koja je uložila milijune i ima bod manje od nas, onda se piše o spektaklu, fešti, ludilu", zaključio je Tudor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider