Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bjelica ponosan

Jurčić se čudi: Zašto sad pričamo o nekoj snažnoj Austriji?

Dinamo je izgubio, Austria upisala veliku pobjedu, a Nenad Bjelica zračio je ponosom.

Dinamo - Austria 0:2, fenomenalna je to prednost za prvaka Austrije uoči uzvrata u Beču.

"Odigrali smo vrlo ozbiljnu utakmicu, u određenim momentima smo imali i malo sreće. Znali smo da ćemo doći do naših šansi, i iskoristili smo ih je. Nadam se da ćemo proći, rekao sam od prvog dana da ćemo pokušati igrati napadački nogomet i proći dalje", rekao je nakon utakmice trener Austrije Beč Nenad Bjelica.

Kruno Jurčić rezonirao je poraz neobično mirno, koju minutu prije nego li će Zdravko Mamić sazvati izvanrednu press konferenciju na kojoj je objavio da Dinamo traži novog trenera:

"Uvijek je nakon ovakvih poraza nezgodno naći riječi. Potajno sam se nadao da ćemo u uvodnim šansama zabiti gol, znao sam da u ekipi imam dosta igrača koji ne mogu izdržati ovakav ritam. Da smo zabili, psihološki bi nas to podiglo i onda bi izgurali do kraja. Ušao sam u rizik sa Sammirom nadajući se da će on napraviti nešto, Rukavinu sam uveo i odmah ostao bez igrača. Zatvorili smo bokove, to smo očekivali. Prije svega, očekivao sam više od Husejinovića, htio sam da koristi prostor i on i Soudani i Čop, da se ubacuju u sredinu. Ne mogu biti nezadovoljan brojem šansi koje smo stvorili, a nije mi jasno zašto sada pričamo o nekoj velikoj Austriji", izjavio je Jurčić nakon utakmice.

Nije se trener Dinama previše osvrtao na crveni karton Anti Rukavini, ali je ipak dao naslutiti koliko je taj detalj presjekao njegovu momčad: "Imamo određeni broj igrača koji ne mogu držati visoki ritam, to smo i znali. Očekivano smo pali u jednom trenutku, kad smo ostali s igračem manje dosta smo se mučili, oni su stvarali viškove u kontri i iz toga su zabili oni svoj drugi pogodak."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider