Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bjelica ih ohrabrio

Štimac ima novog kandidata: 'Motiviralo nas je podcjenjivanje Dinama'

Hrvatski trio u Austriji Beč slavio je sinoć na Maksimiru veliku pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica je, po vlastitom priznanju, ostvario najveću pobjedu u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, a dvojica hrvatskih nogometaša Austrije bili su među zapaženijima na terenu.

>> Jurčić - najveći Mamićev krimen: S Herr Ottom po čudo u Beču?

>> Mamić potjerao Jurčića: 'Ako se Vaha želi vratiti, spreman sam otići'

Marin Leovac bio je lijevi bočni koji je vrlo uspješno neutralizirao Alžirca Soudanija, a odličnu partiju okrunio je i pogotkom za vodstvo nakon krasne akcije Austrijanaca.

"Pratili smo što pišu hrvatski mediji i osjetili smo da nas silno podcjenjuju. Neka tako bude i uoči uzvrata, gdje će biti prava ludnica", rekao je Leovac.

"Je li me Štimac zapazio? Znam da Hrvatska ima problema na poziciji lijevog beka, ali ja imam austrijsku putovnicu. Doduše, rado bih ju zamijenio s hrvatskom", izjavio je bosansko-hercegovački Hrvat (rođen u Jajcu 1988. godine).

>> Jurčić se čudi: Zašto sad pričamo o nekoj snažnoj Austriji?

Kaja Rogulj kao strastveni navijač Hajduka imao je dodatni motiv u okršaju s Modrima, a posao je odradio vrlo dobro, pokazavši da nakon odlaska iz HNL-a se polako razvija u sasvim pristojnog stopera: "U prvom poluvremenu nam je Bjelica rekao da Dinamo nije nikakva megamomčad, da se protiv njih može i igrati. Pratio sam Dinamo ove sezone, nikog nisu razbili, ali, još uvijek nije ništa gotovo", kazao je Rogulj.

>> Dinamo očajan, Austria ga razbila: Rukavina ušao pa odmah isključen!

>> Dinamovci utučeni: 'Sve što je moglo okrenulo se protiv nas'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider