Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Tko će im udovoljiti"

Dalić pohvalio trojicu igrača i poslao poruku Kramariću: "Radi, šuti i čekaj svoju šansu". Spomenuo i Marka Livaju

Zlatko Dalić dao je svoj komentar na Europsko prvenstvo 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dramatičnog poraza hrvatske reprezentacije u susretu osmine finala Europskog prvenstva, izbornik Zlatko Dalić osvrnuo se na cijeli turnir, izdvojio je dobre i loše strane.

Dao je prilično oštar komentar na javni istup i kritiku Ante Rebića, a potom se osvrnuo na još neke igrače u reprezentaciji koji nisu bili posve zadovoljni svojim statusom i minutažom, prenosi HRT.

No, pohvalio je i trojicu igrača koji su, kako kaže, svojim radom dokazali da je pogriješio: Mislava Oršića, Marija Pašalića i Antu Budimira.

Ante Rebić - 2 Rebić je bivši za izbornika Dalića? Zamalo je izostao s popisa za Euro, izbornik mu zamjera dvije stvari divider

"Oni su šutjeli, radili dobro. Igrač mora biti nezadovoljan, pa što će mi igrač koji je sretan što ne igra. Radili su, šutjeli i čekali svoju šansu da mi pokažu da sam u krivu. To je pravi put, a ne kukati javno", rekao je Dalić koji je još jednom pecnuo Antu Rebića, ali i Andreja Kramarića koji je prije Europskog prvenstva bio poprilično kritičan prema izborniku.

"Jako je važna atmosfera u reprezentaciji, a sigurno je da atmosferi ne pridonose takve izjave, to doprinosi samo negativi. Najvažnije je ono što govoriš na terenu. Tko će svima udovoljiti da igraju ono što igraju u klubu?", rekao je Dalić pa otkrio kako u sastavu hrvatske reprezentacije nema mjesta za polušpicu.

gol expired Rebićev udar na Dalića otkriva opasne probleme: Izbornik treba povući oštar rez i forsirati trenutačno najbolje, stare zasluge nisu važne divider

"Mi imamo trojicu sjajnih veznih igrača i oko njih moramo graditi druge. Nema tu mjesta za polušpicu. Netko mora biti lijevo i desno. Puno je tu detalja koji se moraju dozvoliti da bi se zadovolji rezultat. Od prvog dana je bila atmosfera atmoske bome, a to nije bilo dobro".

Za kraj, izbornika su upitali za Marku Livaju koji je sjajnim igrama prošle sezone odveo Hajduk u Europu.

"Ako Marko nastavi kako je igrao u Hajduku u zadnjih pola godine, ja na njega najozbiljnije računam", zaključio je hrvatski izbornik.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider