Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigao je odgovor

Zlatko Dalić oštro odgovorio na Rebićeve kritike: "Kakav neuspjeh? Budi frajer pa nemoj to brisati..."

Zlatko Dalić odgovorio je na prozivke hrvatskog napadača.

Zlatko Dalić - 2 (Foto: GOL.hr)

Nakon ispadanja u osmini finala Europskog prvenstva hrvatsku nogometnu reprezentaciju potresa veliki skandal u kojemu je Ante Rebić oštro prozvao izbornika Zlatka Dalića.

Tako je Rebić na svome profilu na Instagramu objavio poruku u kojoj je uputio oštru kritiku na račun hrvatskog izbornika.

"Žao mi je što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju", napisao je pa ubrzo izbrisao i svoj profil.

Izbornik je oštro reagirao na prozivke hrvatskog napadača, prenosi HRT.

"Koji je to neuspjeh u ove tri godine? Mi smo imali 15 poraza. Gubili smo od velikih reprezentacija, prvaka svijeta i prvaka Europe. Moja mrlja je poraz 6:0 u Elcheu i dva poraza od Mađarske i Slovenije. To je moja mrlja i moj neuspjeh, ništa drugo", rekao je Dalić o objavi Ante Rebića pa dodao sljedeće:

"Poštujem da svatko kaže ono što ima, ali ja bih da sam to rekao ili napisao, ostavio to za cijeli život. Ne bih brisao."

Dalić otkrio hoće li zatvoriti vrata reprezentacije Rebiću

Nakon toga je novinar upitao Dalića znači li to da će zatvoriti vrata hrvatske reprezentacije Anti Rebiću.

"Tko sam ja da zatvaram vrata reprezentacije bilo kome? Nikad nisam nikome zatvorio vrata i neću."

Za kraj je komentirao mijenjanje kopačke Ante Rebića sedam minuta prije kraja prvog poluvremena, kada je Španjolska zabila pogodak za 1:1.

gol expired Rebićev udar na Dalića otkriva opasne probleme: Izbornik treba povući oštar rez i forsirati trenutačno najbolje, stare zasluge nisu važne divider

"Igrači često mijenjaju kopačke tijekom utakmice, samo tada ne padne gol. Sada se dogodilo da je pao i zbog toga je problem. To se dogodi", rekao je Dalić pa dodao.

"Nisam ja to dopustio. Ne mogu ja voditi brigu o kopačkama, o vodi... Sve što se događa u reprezentaciji moja je odgovornost. Da je Gvardiol tražio vodu, ja bih mu je dao. Istina da je to greška, ali to su bizarne situacije", zaključio je hrvatski izbornik.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider