Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dalić priprema iznenađenje

Vatreni odradili trening pred utakmicu s Engleskom: Pogledajte fotografije s Wembleyja

Hrvatski reprezentativci odradili su trening na Wembleyju.

Hrvatska i Engleska sutra igraju prvu utakmicu skupine D na Europskom prvenstvu 2020.

Uoči prve utakmice, izabranici Zlatka Dalića odradili su trening na londonskom Wembleyju, a prije treninga Dalić i kapetan Luka Modrić izašli su pred hrvatske i engleske novinare i odgovorili na njihova pitanja.

Bilo je pitanja o sastavu i taktici, ali, naravno, nisu ništa konkretno otkrili. Tek se pretpostavlja kako će izbornik napraviti promjenu u sastavu, umjesto Barišića i Petkovića, ulaze Gvardiol i Kramarić.

U sutrašnjoj utakmici Englezi bi mogli zaigrati s tri igrača u posljednjoj liniji, što je velika novost, a engleski novinari tvrde kako će biti totalna ofenziva, kako će samljeti hrvatsku reprezentaciju.

Duje Škaro Poziv s Wembleyja Hajdukovoj legendi u Kinu: "Kramarić bi mi uvijek igrao u prvih 11, Hrvati su penicilin za Engleze" divider

Koliko god engleski novinari bili samouvjereni, to znači da bi hrvatski krilni napadači, Rebić i Perišić, mogli imati dosta prostora iza engleske obrane. 

No, izbornika Dalića brine forma Šime Vrsaljka koji je preskočio veliki broij utakmica ove sezone radi ozljede.

Naravno, nema ni vremena ni potrebe za bilo kakvim eksperimentima, ali se svi skupa nadaju da će Vrsaljko podići svoju formu na Europskom prvenstvu 2020.

VIDEO: Ivica Medo s treninga hrvatske reprezentacije u Londonu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider