Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAPETANSKI ODGOVOR

Modrić engleskom novinaru: "Što bi ti, da ti cijelu taktiku otkrijem?"

Dan prije utakmice Dalić i Modrić pred novinarima na Wembleyu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Engleska sutra igraju prvu utakmicu skupine D na Europskom prvenstvu 2020. Dan prije utakmice pred novinare su došli Zlatko Dalić i Luka Modrić.

''Igraju pred svojom publikom, otvaranje je Eura, očekujem ih dosta agresivne i jednu dosta tešku, borbenu utakmicu. Spremni smo, dobro smo radili ovih sedam dana, spremali se'', rekao je Luka Modrić pa komentirao Mounta.

''Bio je to uobičajen razgovor nakon utakmice, zaželio sam mu sve najbolje u finalu kad su nas pobijedili i to je to. Mason je ove sezone pokazao da je vrlo talentiran igrač, potentan i da je pred njim velika budućnost tako da ako se nastavi ovako razvijati, bit će veliki igrač i vrlo bitna karika reprezentacije'', izjavio je kapetan Hrvatske.

Duje Škaro Poziv s Wembleyja Hajdukovoj legendi u Kinu: "Kramarić bi mi uvijek igrao u prvih 11, Hrvati su penicilin za Engleze" divider

Jesu li Englezi bili arogantni na Svjetskom prvenstvu?

''Ta arogancija se nije toliko odnosila na igrače i englesku momčad, više na novinare, komentatore i ljude naokolo. Zadnjih dana nisam se previše bavio tim novinarima tako da smo fokusirani na utakmicu, a ne ono što se govori sa strane'', izjavio je Modrić.

Engleski novinari ispitivali su Modrića o taktici Vatrenih, a Luka im je lijepo rekao:

''Što bi vi htjeli, da vam cijelu taktiku otkrijem. Sve ćete vidjeti sutra na terenu'', rekao je veznjak Reala.

gol expired Podjela bodova u ključnom okršaju za prolaz skupine: Velšani skupo naplatili promašaje Švicarske divider

O navijačima…

''Falit će nam navijači i bilo bi lijepo da su mogli doći podržati nas u velikom broju jer njihova prisutnost nam puno pomaže i daje nam dodatnu energiju. Što se tiče kampa i ostanka u Rovinju, po meni nije nikakav problem i imamo svoj mir, bezobzira na to što smo u Hrvatskoj.''
 

VIDEO: Ivica Medo s treninga u Londonu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider