Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ovo prokleto boli"

Müller nakon promašaja o kojem će se dugo pričati napisao emotivnu poruku navijačima

Thomas Müller propustio je veliku šansu za gol u 81. minuti utakmice protiv Engleske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu osmine finala Engleska je pobijedila Njemačku s 2:0 na londonskom Wembleyju i plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva, gdje ju čeka Ukrajina. 

Domaćini su poveli u 75. minuti susreta pogotkom Raheema Sterlinga, koji se umalo pretvorio u tragičara utakmice. Samo pet minuta nakon što je postigao pogodak, Sterling je izgubio loptu na sredini terena i stvorio čistu gol-šansu za Njemačku.

Kai Havertz savršeno je proigrao napadača Thomasa Müllera, koji je išao sam na Jordana Pickforda, ali onda je neshvatljivo pogriješio. Poslao je loptu tek koji centimetar od lijeve vratnice.

Veliki promašaj Thomasa Müllera možete vidjeti ovdje.

Već koju minutu kasnije Englezi su zabili drugi pogodak i riješili sve dvojbe oko konačnog ishoda utakmice. Prvi pogodak na ovogodišnjem Euru postigao je Harry Kane na asistenciju Jacka Grealisha.

"Taj promašaj prokleto me boli..."

Nakon utakmice u njemačkim redovima zavladalo je veliko razočarenje, naročito kada se uzme u obzir da je Müller imao čistu šansu da utakmicu vrati na početak.

No čini se kako je taj promašaj najteže pao Mülleru, koji je danas objavio emotivnu poruku na svome profilu na Instagramu.

Mbappe, Veroniqie Rabiota i Mbappeova majka Luda majka francuske zvijezde napala uplakane Mbappeove roditelje, to je bio tek početak divider

"Eto, to je taj trenutak koji ćete pamtiti na kraju, s kojim ćete zaspati. Za taj trenutak radite, trenirate i živite kao nogometaš. To je trenutak u kojemu sve imate u svojim rukama, možete vratiti svoju momčad u utakmicu i poslati cijelu naciju u ekstazu. Imati takvu priliku i onda je propustiti, prokleto me to boli", rekao je Müller pa je zahvalio navijačima na snažnoj podršci.

"Boli i moje suigrače i izbornika, sve one koji su mi dali povjerenje da budem ondje, ali najviše boli zbog svih navijača koji su bili tamo i koji su nas podržavali tijekom cijelog Europskog prvenstva", zaključio je njemački napadač.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider