Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trajalo je 20 minuta

Luda majka francuske zvijezde napala uplakane Mbappeove roditelje, to je bio tek početak

Prava drama odvijala se u loži stadiona u Bukureštu nakon šokantnog ispadanja Francuza.

Mbappe, Veroniqie Rabiota i Mbappeova majka (Foto: GOL.hr)

Ponedjeljak je po ocjeni većine nogometnih zaljubljenika u svijetu bio ne samo najbolji dan na ovom Europskom prvenstvu već možda i jedan od najboljih dana u povijesti ovog natjecanja.

Nažalost, Hrvatska je ispala u golijadi protiv Španjolske, no pohvale za naše nogometaše unatoč nevjerojatnim početničkim greškama pojedinih igrača stizale su na društvenim mrežama sa svih strana svijeta.

Onda se nakon te utakmice dogodila još jedna slična. Svjetski prvaci Francuzi ispali su nakon što su poput Španjolaca imali 3:1, ali su Švicarci za razliku od Vatrenih nakon izborenih 3:3 izdržali u produžecima i na kraju senzacionalno slavili poslije boljeg izvođenja 11-eraca.

Bio je to nevjerojatan šok za svjetske prvake, naročito nakon dva pogotka prednosti koja su imali. Taj će poraz itekako ostaviti traga na Francuze jer je došlo do velike svađe igrača na terenu.

Adrien Rabiot toliko se posvađao s Pogbom zbog izgubljene lopte koja je prethodila golu Marija Gavranovića za 3:3 da ih je morao rastavljati izbornik Didier Deschamps.

Drama u loži

No najveća se drama dogodila nakon utakmice, piše RMC Sport, čije informacije prenosi cijela Europa. Rabiotova majka Veronique u loži je nakon utakmice napala prvo Mbappeove roditelje, a onda i Pogbinu braću.

Kontroverzna majka Rabiot inače je poznata kao žena teškog karaktera koja vodi karijeru svog sina na dosta tvrd način.

Francuski novinari, koji su također dobili porciju u 20-minutnom ispadu u loži stadiona u Bukureštu, prenose kako je Veronique Rabiot zamjerila Mbappeovim roditeljima promašaj njihova sina na kraju raspucavanja 11-eraca, dok su oni bili uplakani zbog cijele situacije.

Potom se obrušila na Pogbinu braća govoreći im da je on kriv za izjednačenje, zbog čega se uostalom i njezin sin na terenu sukobio s Pogbom, i to u čak dva navrata.

Na kraju je napala novinare koji su sjedili u blizini zbog nekritičkog pisanja o igri Kyliana Mbappea, za kojeg tvrdi da je arogantan.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider