Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije imao sreće

VIDEO Pojavila se nova snimka Rebićeva poteza, prikazuje njegovu i Dalićevu reakciju kad je pao gol

Rebić je jedna od glavnih priča nakon ispadanja Hrvatske s Eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Rebić neće po dobrom pamtiti ovo Europsko prvenstvo. Dijelom je kriv on, a djelomično i sam izbornik Zlatko Dalić, koji ga je u prve dvije utakmice stavio na mjesto isturene špice na kojem se nije najbolje snašao.

Protiv Škotske nije bio u prvih 11, a onda se dogodila utakmica sa Španjolcima koja će ga pratiti godinama, baš kao i onaj gol Argentini na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Dobio je novu šansu, ovaj put na desnom krilu, no opet nije bilo dobro.

''Očekivao sam Rebićevu eksploziju jer mu je to prirodna pozicija, da će donijeti prevagu'', objasnio je svoju odluku izbornik Dalić.

Rebić je nakon vodstva Hrvatske bio indirektni krivac za izjednačenje Španjolaca jer je za vrijeme akcije koja je urodila golom bio izvan terena te popravljao kopačke.

Tako je ostavio momčad u opasnoj situaciji s igračem manje na terenu, što nam se ubrzo osvetilo. Bilo je svega sedam minuta do kraja prvih 45 minuta i dojam je da je mogao pričekati s promjenom opreme.

gol expired Rebićev potez hit na internetu: Ove su šale sinoć kružile po cijeloj Hrvatskoj divider

Ta već opjevana scena dobila je nastavak, tj. objavljena je nova snimka koja pokazuje što je točno radio Rebić u trenucima pogotka, a vidimo i reakciju Zlatka Dalića.

Novu snimku pogledajte ovdje.

Previše grešaka u ovakvoj utakmici

''To su bizarnosti, ne događaju se baš često i ne svakome. Protiv Malte i Cipra to možeš napraviti, ali protiv Španjolske ne možeš. To mijenjanje kopački sedam minuta do kraja poluvremena, Španjolci te kazne za sve'', komentirao je dan poslije utakmice Zlatko Dalić u Rovinju.

Treba reći i kako Ante nije jedini krivac za poraz. Bilo je tu još velikih grešaka igrača poput one Gvardiolove kad je pio vodu dok su Španjolci izvodili prekid, nakon čega je pao treći pogodak.

Sve u svemu, ne ponovilo se...

gol expired Dalić otvoreno o svemu: ''Pričat ću s Lukom, očekivao sam da će Rebić eksplodirati, ne znam otkud je ta voda došla do Gvardiola'' divider

gol expired Modrić nas je zabrinuo odgovorom o oproštaju, Vatrene ubrzo čekaju teška iskušenja divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider