Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posebna posveta Luki

Španjolci se naklonili Modriću: "Genij koji se jako naljutio na Rebića zbog mijenjanja kopački"

Luka Modrić ima poseban status u španjolskim medijima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svojim osvrtima i analizama utakmice Hrvatska - Španjolska Marca nije mogla zaobići Luku Modrića.

Sportski dnevnik sa sjedištem u Madridu posvetio je posebno poglavlje kapetanu hrvatske reprezentacije i veznjaku Real Madrida.

"Modrić se protiv Španjolske oprostio od Europskog prvenstva, tri godine nakon što je stigao do finala Svjetskog prvenstva, sad su Hrvati pali na prvoj prepreci. Kapetanski je izdržao na terenu i sudjelovao u povratku koji je Hrvatskoj donio produžetke, da bi na kraju bio zamijenjen. Time je zatvorio svoj dobar nastup na Euru, a onaj pogodak vanjskom protiv Škotske bit će nešto o čemu će moći pričati svojim potomcima."

gol expired Dalić nije naredio povlačenje, ali Oršić je trebao biti u prvih 11: Rebić je potrošio sve kredite, a Kramarić... divider

Španjolci ističu kako se Luka jako naljutio na Antu Rebića zbog mijenjanja kopački, usred čega se dogodilo da smo primili pogodak za izjednačenje 1:1.

"Ako su španjolski igrači pogledali Unaija Simona prilikom gola Hrvatske, Hrvati su nakon pogotka Sarabije okrenuli pogled prema Rebiću. Naravno, na drugačiji način. Dok su Španjolci bodrili svog suigrača nakon neuspjeha, Hrvati su poludjeli na svoje krilo jer je tri minute mijenjao kopačke. Modrić je bio igrač koji se najviše naljutio, tražio je od Rebića objašnjenje zbog promjene kopački i kašnjenja. I izbornik Zlatko Dalić bio je ljut na svog nogometaša koji je vrlo sramotno otišao u svlačionicu kad je sudac označio kraj prvog poluvremena. Rebićeva pogreška sigurno je prošla nezapažena kod većine navijača, ali Modrić i Dalić su bili jasni, igranje s 10 igrača im je naštetilo i skupo su to platili."

gol expired Rebićev potez hit na internetu: Ove su šale sinoć kružile po cijeloj Hrvatskoj divider

O Modriću Marca u zaključku ističe:

"Pokušavao je sastaviti igru svoje momčadi, trošio se bez lopte, nije gubio vjeru u ono što se na kraju i dogodilo, u produžetke. Čim je utakmica završila, pozdravio je Španjolce i otišao na tribine kako bi utješio svoju djecu. Don Luka Modrić, genij i figura. "

Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske na Euru?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider