Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči odlaska u Glasgow

"Vatreni" odradili posljednji trening: Olić ponovno zaigrao, a Perišić je nemilice zabijao iz slobodnjaka

Hrvatska reprezentacija odradila je posljednji trening prije puta u Glasgow.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras je odradila posljednji trening prije odlaska u Glasgow, gdje će u utorak, 22. susret odigrati posljednji susret skupine A na Euru 2020 protiv Škotske.

Na posljednjem treningu hrvatski reprezentativci su vježbali udarce iz daljine, a naročito raspoložen bio je Ivan Perišić. Ranije su igrači bili podijeljeni u tri skupine po devet igrača, a njima se pridružio i pomoćnik Ivica Olić.

gol expired Eurokutak predstavlja najljubazniji narod u Europi: Otkrivamo što sve veže Makedonce i Hrvate divider

Tri ekipe su igrale na smanjenom terenu, na način da su se ekipe izmijenjivale svake tri minute. Intezitet je bio visok, igrači su bili motivirani, a u jednom trentuku je Mateo Kovačić zabio fantastičan pogodak Dominiku Livakoviću.

No, tada su igrači iz druge ekipe poviknuli kako je vrijeme isteklo, što znači da je taj pogodak bio nevažeći. Nije to najbolje sjelo Kovačiću, ali je sjajan dokaz da su igrači itekako motivirani za utakmicu protiv Škotske.

Na današnjoj konferenciji za novinare bili su prisutni Bruno Petković i Joško Gvardiol koji su najavili utakmicu protiv Škotske.

gol expired Shaqirijev show protiv Turske, ali Švicarska još uvijek nije u osmini: Evo što to znači za Hrvatsku divider

Da bi naši reprezentativci napustili Glasgow u slavljeničkom raspoloženju, morat će učiniti nešto što nikada u povijesti Hrvatska nije učinila, pobijediti Škotsku.

Doista je nevjerojatan taj niz pehova, a od reprezentacija s kojima je Hrvatska igrala najmanje dva puta, samo četiri reprezentacije nikada nije pobijedila. To su tri svjetske velesile, Francuska, Brazil i Portugal te Škotska.

Očito je kako nam Škoti ne odgovaraju, a to mogu potvrditi dva bivša hrvatska izbornika, Igor Štimac i Ćiro Blažević, koji su smijenjeni nakon kiksa protiv škotske reprezentacije.

Pogledajte kako Dalić zabavlja "Vatrene" pred utakmicu sa Škotskom: 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider