Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puni su samopouzdanja

Dobre vijesti iz Rovinja: Svi su spremni za Španjolsku, a Dalić ima samo jednu dvojbu

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening nakon pobjede nad Škotskom.

Saša Lugonjić (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su pobijedili Škotsku i osigurali plasman u osminu finala Europskog prvenstva 2020 kao drugoplasirana reprezentacija skupine D, hrvatski reprezentativci danas su odradili prvi trening.

U susretu osmine finala Hrvatska dočekuje Španjolsku na stadionu Parken u Kopenhagenu. Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak, 28. lipnja s početkom u 18 sati.

gol expired Šokantno popodne za Francusku: U razmaku od par minuta ostali bez dva igrača divider

Inače, reprezentacija je odradila trening u punom sastavu pred tridesetak znatiželjnih navijača, što znači da je trenirao i Joško Gvardiol koji je zadobio nezgodan udarac u susretu protiv Škotske.

Zbog toga je ranije napustio teren, ali prema riječima liječničke službe hrvatske nogometne reprezentacije sve će biti u redu i Gvardiol će biti na raspolaganju hrvatskom izborniku Zlatku Daliću za nadolazeći susret osmine finala protiv Španjolske.

gol expired Ulaznice su planule u rekordnom roku: Sve je spremno za invaziju hrvatskih navijača na Kopenhagen divider

Uoči dvoboja protiv Španjolske, nema toliko otvorenih pitanja i dvojbi, za sada je samo sigurno kako utakmicu propušta Dejan Lovren zbog žutih kartona, a njega će gotovo sigurno zamijeniti Duje Ćaleta-Car.

Jedino otvoreno pitanje je oko pozicije desnog beka, nije još posve sigurno hoće li se izbornik odlučiti za Šimu Vrsaljka ili Josipa Juranovića koji je odigrao sjajnu utakmicu protiv Škotske.

Na treningu je vladalo odlično, pozitivno raspoloženje, a na igračima se može primijetiti da su puni samopouzdanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider