Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pet dana do Engleske

Lijepe vijesti iz Rovinja: Lovren radi po uobičajenom programu, a Badelj otkrio što se uigrava pred Englesku

Hrvatska otvara Euro 2020 utakmicom protiv Engleske na Wembleyju.

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za nadolazeće Europsko prvenstvo 2020 u Rovinju.

Nakon što je čak 12 igrača preskočilo jučerašnji trening, danas je svih 26 igrača uobičajeno treniralo. Nitko nije radio po izdvojenom programu, pa ni Dejan Lovren, a to je svakako najbolja vijest iz Rovinja.

Bez sumnje, svi nestrpljivo iščekuju povratak Dejana Lovrena. Hoće li to biti za prvu utakmicu Hrvatske i Engleske ili pak druge dvije utakmice grupne faze Eura 2020, protiv Češke i Škotske, tek ćemo vidjeti.

Ivica Medo - 1 Očekuje nas nikad čudnije Europsko prvenstvo: "Koliko ima formulara za ispuniti, put na Mjesec bio bi jednostavniji..." divider

Do odlaska u London, ostala su još samo tri treninga, tako da izbornik Zlatko Dalić na najbolji način želi iskoristiti preostalo vrijeme. Po dolasku u London, hrvatska reprezentacija će odraditi samo jedan, završni trening u subotu na Wembleyju prije nedjeljnog dvoboja protiv Engleske.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Rovinju bili su Milan Badelj i Luka Ivanušec

Badelj, koji je već jedanest godina važan dio reprezentativnog kadra, unatoč nedovoljno uvjerljivim izdanjima Hrvatske protiv Armenije i Belgije ističe kako je bila slična situacija prije Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

Badelj otkrio što rade na treninzima pred Englesku

"Slično je bilo i prije Rusije. Vjerujem da ćemo prvu utakmicu Europskog prvenstva odigrati na visokom nivou, pa da će nakon toga krenuti na bolje", rekao je Badelj pa otkrio što se točno uigrava na treninzima hrvatske reprezentacije.

"Traži se kompaktnost, traži se reakcija pri izgubljenoj lopti. Puno radimo na tome jer očekujemo da ćemo protiv Engleske morati biti u gustom, čvrstom bloku i čekat šansu za neku polukontru", zaključio je Badelj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider