Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dalić u nevjerici

Šokantne vijesti iz Rovinja: Dejan Lovren propušta Europsko prvenstvo?

Na jučerašnjem treningu, Lovren je obnovio ozljedu zbog koje bi mogao propustiti Euro 2020.

Dejan Lovren (Foto: GOL.hr)

Dejan Lovren mogao bi propustiti Euro 2020, glasi šokantna vijesti iz Rovinja.

Nakon jučerašnjeg treninga, ponajbolji hrvatski branič je osjetio bolove u ligamentu, a to je ozljeda koju vuče još iz Zenita.

Nažalost, danas se nije pojavio na treningu, a zbog toga je izbornik Zlatko Dalić rekao kako je moguće i ono najgore, da Lovren propusti Europsko prvenstvo.

"Nažalost, ne mogu riskirati i ići na takvo natjecanje s ozlijeđenim igračima", kazao je izbornik pa dodao kako još uvijek nije sve gotovo.

Hrvatska u velikim problemima

"Nije sve gotovo, odluku ću donijeti u utorak kada je zadnji rok za prijavu igrača", zaključio je šokirani Dalić.

Podsjedimo, do utorka, 1. lipnja, sve reprezentacije moraju dostaviti konačan popis od 26 igrača na koje računaju za nadolazeće Europsko prvenstvo.

gol expired Tko je novi trener Hajduka? Preferira napadački nogomet i rad s mladima, a klubu je donio ogromnu zaradu! divider

Ako se Lovren ne oporavi, hrvatska reprezentacija mogla bi biti u ogromnim problemima. Još jedan hrvatski branič ima problema s ozljedom, to je Filip Uremović koji još uvijek radi po posebnom programu.

On se polako oporavlja, ali to je još uvijek poprilično daleko od forme koja je potrebna za veliko natjecanje, kao što Europsko prvenstvo.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider