Ostali sportovi
Ostali sportovi

Protivnici Hrvatske na Euru: Novi potop Srbije, Crna Gora ostala bez još jednog važnog igrača

Loše vijesti za protivnike Hrvatske uoči samog početka Eura.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Rukometna reprezentacija Srbije, jedan od protivnika Hrvatske na Europskom prvenstvu u rukometu, izgubila je od Norveške 38:28 u posljednjoj provjeri uoči puta u Austriju.

Srbija je u prvom poluvremenu (16:16) dobro parirala viceprvaku svijeta, ali kvaliteta Norvežana došla je do izražaja u nastavku. Na kraju su proslavili uvjerljivu pobjedu i ostavili Srbiju na -10. Srbija je u prethodnom nastupu s visokih 40:26 izgubila od Francuske.

Loše vijesti stižu iz tabora Crne Gore, također protivnika Hrvatske u skupini u kojoj je još Bjelorusija. Crnogorci su četiri dana uoči početka natjecanja ostali bez lijevog krila Miloša Vujovića, koji je obnovio ozljedu pete.

Hrvatska se opet mučila, ali ipak slavila u generalci za EURO: Kauboji slomili Katar

Vujović je bio jedan od glavnih napadačkih aduta Crne Gore, a nedavno je potpisao trogodišnji ugovor s Fuchse Berlinom. Izbornik Zoran Roganović umjesto njega pozvao je Filipa Vujovića iz španjolskog Cangasa, kojem će EURO biti prilika za debi u reprezentaciji.

Novi je to peh za Crnu Goru i Roganovića, koji je već ranije ostao bez najvećeg obrambenog aduta Nebojše Simovića. Umjesto njega na turnir će Vuk Lazović, igrač južnokorejskih SK Hawksa.

Liverpoolove rezerve srušile Everton u gradskom derbiju: Presudila golčina 18-godišnjaka

Više o