Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

VIDEO Legende Uniteda smijale se Saudijskoj Arabiji, a sada im se sve obilo o glavu

Saudijska Arabija pobijedila je Argentinu s 2:1 u 1. kolu skupine C Svjetskog prvenstva.

Roy Keane i Gary Neville (Foto:Twitter/Screenshot)

Saudijska Arabija priredila je veliko iznenađenje na Svjetskom prvenstvu u Katru. U razmaku od samo pet minuta preokrenuli su Argentinu i slavili s 2:1 za velika tri boda.

Malo je tko očekivao da bi jedan od favorita za osvajanje svjetske krune, i to predvođen Lionelom Messijem, mogao pokleknuti već na prvoj stepenici, ali nogomet je još jednom pokazao koliko može biti neprevidiv, ali i zanimljiv.

Tako su sva predviđanja pala u vodu, a to se posebno obilo o glavu dvojcu koji je dugi niz godina nosio dres Manchester Uniteda – Royu Keaneu i Garyju Nevilleu.

Argentinci utjehu traže u povijesti: Sjećate li se što se dogodilo posljednji put nakon ovakvog poraza?

Oni su u posebnoj emisiji najavili Svjetsko prvenstvo i progonozirali šanse svake reprezentacije, a posebno su se osvrnuli na reprezentaciju Saudijske Arabije:

"Tko će biti drugi u skupini? Saudijska Arabija. Oni mogu dovesti na desetke tisuće navijača, moraju samo prijeći granicu", započeo je raspravu Neville, a Keane kratko dobacio:

VIDEO Argentina je srušena kandidatom za gol prvenstva, pogledajte kako su Saudijci kreirali šok

"Navijači mogu igrati za njih?".

Izazvalo je to salve smijeha u studiju, Neville i Micah Richards nisu mogli doći sebi, a bivši irski nogometaš Uniteda kratko je obrazložio svoj odgovor:

"Jeste li ikad vidjeli da navijač zabije pogodak? To nema veze", zaključio je Keane.

Istina, navijači nisu zabili pogodak, ali je reprezentacija Saudijske Arabije očitala lekciju Argentini i još jednom svima pokazala da nitko ne može unaprijed upisati tri boda.

Ma koga god imali u momčadi, pa i ponajboljeg igrača svijeta Lea Messija...

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.