FIGHT!
FIGHT!

Napeto na sučeljavanju Whittakera i Adesanye uoči jedne od najboljih borbi ikad!

Israel Adesanya i Robert Whittaker bez ikakvih su problema zadovoljili vagu i potvrdili večerašnji obračun pred 50 tisuća navijača u Melbourneu.

Whittaker i Adesanya oči u oči (Screenshot)

Robert Whittaker i Israel Adesanya bez problema su zadovoljili vagu uoči UFC 243 eventa u Melbourneu, gdje će se pred više od 50 tisuća ljudi boriti za zjedinjenje titule prvaka srednje kategorije. 

Prvak Whittaker bio je vrlo točan i na vagu je stao s maksimalno dozvoljena 84 kilograma, dok je Adesanya imao pola kilograma manje. 

Ceremonijalno vaganje i odmjeravanje bilo je posebno napeto, ali i puno poštovanja. Obojica su se rukovali nakon stajanja na vagu, a onda se približili jedan drugome na doslovno par centimetara. 

Adesanya je čak nešto izgovorio Whittakeru, no prvak je ostao miran pred domaćom publikom. 

Sramotne izjave prvakinje nakon što joj je brat pretukao trenera hrvatske boksačice

"Ne mogu dočekati borbu i ne mogu dočekati da vas sve vidim. Bit će luda borba", poručio je fanovima Robert Whittaker.

Privremeni prvak prisjetio se da je prije samo četiri godine on bio u ulozi fanova na stadionu u Melbourneu. 

"Samo sam želio da me osjeti. Prije četiri godine bio sam na ovom stadionu i gledao borbe. Gledao sam i mislio kako ću jednog dana ovdje biti ja i evo me", rekao je Adesanya.

Neviđena sramota u boksačkom svijetu: Trener naše Ivane Habazin nokautiran

Prijenos pet borbi glavnog dijela programa možete uživo gledati na portalu GOL.hr sa subote na nedjelju u 4 sata ujutro, a snimka spektakularnih okršaja za sve ljubitelje borilačkih sportova emitirat će se u nedjelju na Novoj TV u 23:45. Uz Vladu Bobana, borbe će komentirati i stručni komentator Igor Pokrajac.

Perković nakon bronce otkrila: "Nisam bila sigurna hoću li uopće nastupiti"