FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Dok je Real doživljavao blamažu, njegova legenda slavila je s novom UFC superzvijezdom

Među onima koji su Iliji Topuriji pružali podršku bio je i Sergio Ramos, a legenda Real Madrida pridružila mu se nakon borbe u kavezu.

Nema nikakve sumnje kako je Ilia Topuria nova UFC superzvijezda. 27-godišnji Gruzijac koji nastupa pod zastavom države gdje je odrastao i živi, Španjolske, slavio je nokautom u trećoj rundi glavne borbe UFC 308 priredbe protiv Maxa Hollowaya.

Time je obranio titulu prvaka, ali i postao prvi čovjek koji je Hollowaya završio.

Real se sramotio, Ramos uživao

U Abu Dhabiju je Topuria imao i zanimljivu podršku. Osim njegove djevojke, prelijepe Giorgine Uzcategui Badell, tamo je bio i Sergio Ramos, legenda svjetskog nogometa, ali i kluba za koji Topuria navija, Real Madrida.

Dok je Real doživljavao veliku ligašku blamažu od moćne Barcelone, Ramos se jako dobro zabavljao na borbi svog prijatelja, kojem će sigurno biti i velika podrška pri pokušaju ostvarenje Topurijine velike želje, nastupa na UFC priredbi na Santiago Bernabeu.

Može li Topuria dovesti UFC u Madrid?

Više za to čak ne postoji niti problem zvani Dana White, koji je podosta tvrdoglav po pitanju toga da UFC priredbe ne želi dovoditi na stadione koje nije moguće u potpunosti zatvoriti krovom. Naime, Real je ove godine u potpunosti zatvorio svoj Santiago Bernabeu.

Kako je bilo kad je Ramos posjetio Topuriju u kavezu, pogledajte u videu na vrhu teksta.

VIDEO Khamzat Chimaev je nezaustavljiv: Sredio legendu srednje kategorije u manje od četiri minute

Ancelotti ljutit kao ris nakon Realova debakla: Pukao na trenera Barcelone!

VIDEO Pogledajte cijeli meč života Aleksandra Rakića: Dagestanac je bio bolji i odjurio prema napadu na titulu