Automoto
Automoto

Schumacherov brat izrazio veliku sumnju: "Mislim da je njegovo vrijeme prošlo"

Ralf Schumacher, brat legendarnog Michaela Schumachera, opalio je žestoku paljbu na vozača Formule 1 Sergija Pereza.

Ralf Schumacher i Cora Brinkmann (Foto:Afp)

Nakon što je tjednima punio naslovnice zbog priznanja da je homoseksualac i obiteljske drame, bivši njemački vozač Ralf Schumacher podigao je prašinu onime što je rekao o vozaču Formule 1 Sergiju Perezu.

"Ne mislim to osobno, ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo. Red Bull bi trebao reagirati, Liam Lawson već je u Austinu pokazao za što je sposoban. Ako ovako nastavi, nema šanse da ga se zaobiđe", kazao je Schumacher za Sport1.

Čini se da Ralf nije jedini koji tako misli, a čak i glavni savjetnik Red Bulla Helmut Marko nije previše uvjeren u ostanak meksičkog vozača:

"Perez možda ima ugovor, ali Formula 1 je društvo koje se temelju na učinku. Ako nema učinka, ugovori nisu od koristi. Na kraju sezone ćemo sjesti i odlučiti tko je najbolji suvozač za Verstappena u Red Bullu."

Yuki Tsunoda također čeka svoju priliku, no gotovo svi uvjereni su da Lawson trenutačno ima najveće šanse. U Austinu je skupio dosta bodova, a nastavi li tako voziti u preostalim utrkama sezone, trebao bi osigurati svoje mjesto uz Verstappena.

FOTO Salzburg se oglasio nakon poraza od Dinama: Napisali su samo četiri slova

Austrijanci posebno izdvojili Baturinu, a za jednu stvar tvrde da nije bila iznenađenje

Zajec objavio fotografiju koja sve govori: Na njoj je čovjek kojeg su mnogi i zaboravili