Automoto
SPORTOVI
Automoto
Drama u obitelji

Schumacherov sin iznio teške optužbe na račun majke: "Morali smo zvati policiju, neumorno ga je tukla"

Ralf Schumacher, brat proslavljenog Michaela Schumachera, uzburkao je duhove velikim priznanjem.

Ralf Schumacher i Cora Brinkmann (Foto: Afp)

Bivši vozač formule 1 Ralf Schumacher nedavno je javno priznao da je homoseksualac, a nakon toga je nastala prava drama! Ubrzo se oglasila njegova bivša supruga Cora Brinkmann, s kojom je dobio sina Davida u braku koji je potrajao 14 godina:

"Osjećam se kao da sam bila iskorištena tijekom braka. Je li bio iskren prema meni? Je li me volio? Kad se utrkivao, pričalo se mnogo, ali on je uvijek odbijao odgovoriti na moja pitanja", kazala je Brinkmann pa se dotaknula i sina Davida:

"Moj sin David? Bez poruke, bez adrese, bez naznake gdje je sada. Kakva osoba moraš biti da takvo nešto učiniš majci?" napisala je Cora.

Uskoro je stigao odgovor koji je podigao pravu prašinu, David se oglasio i iznio teške optužbe na račun svoje majke:

"Kad su se moji roditelji razveli 2015. godine, zaprijetila mi je da će mi, ako ne ostanem živjeti s njom, uništiti životni san da postanem vozač utrka jer bi to zahtijevalo njezin potpis na nekim dokumentima."

Tvrdi da su morali zvati policiju jer je Cara neumorno tukla njegova oca Ralfa.

"Kako je patila od psihičkih problema i nije bila u pravom stanju brinuti se za mene, nisam više želio biti blizu nje. Jednog me dana htjela odvojiti od oca protivno mojoj volji, a svađa se pretvorila u tučnjavu i morali smo zvati policiju jer ga je neumorno tukla."

David je poručio majci da ih ostavi na miru.

"Moj je otac uvijek činio sve što je mogao da bi osigurao dobar odnos s njom. Godinama me pokušavao uvjeriti da joj dam još jednu šansu, ali sad joj želim poslati poruku – tvoje je ponašanje prava sramota, prava šteta! Molim te, ostavi nas na miru i pusti nas da živimo svoje živote. I mi ćemo ostaviti tebe na miru", prenosi La Gazzeta dello Sport.

Igrači Reala slave pogodak Judea Bellinghama "Kletva" bačena na Real: Ovo je utjeralo strah u kosti, evo za koga najviše strepe divider

Andrew Bogut i Steph Curry Slavni NBA košarkaš na Facebooku podijelio stihove Thompsonove pjesme: Srbi su neugodno iznenađeni divider

Mario Zebec Podigla se velika prašina, evo što se događa: Buka oko suđenja i kobne pogreške divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Mislite li da je Durdov već spreman za A reprezentaciju? 🤔

📸: Vojko Basic/CROPIX
Petković je protiv Monaca odigrao ratničku utakmicu. 💪🔵

📸: Damir Krajac/CROPIX
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX