Tenis
SPORTOVI
Tenis
Kakvi poeni!

Heroj Robredo odigrao meč za pamćenje: Nikad nisam ovako nešto napravio!

Četiri meč-lopte spasio je 31-godišnji španjolski tenisač Tommy Robredo u ogledu 3. kola Roland Garrosa na prepunom Suzanne Lenglen stadionu. Suparnik mu je bio domaći adut Gaël Monfils...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobijedio je Robredo 2-6, 6-7(5), 6-2, 7-6(3), 6-2, a dvije meč-lopte je spasio kod 5-3 u četvrtom setu, na svoj servis, te još dvije u idućem kada je Francuz servirao za osminu finala.

''Huh, bilo je povrataka u karijeri, možda sličnih ovome, ali ipak mislim da nešto ovako nikada nisam napravio. Pobijedio sam Francuza u Roland Garrosu na Suzanne Lenglen stadionu. Suparnika koji mnogo trči, koji se nikada ne predaje... Kada je završio meč u meni se pojavila buktinja svakakvih emocija. Bio sam prije svega potpuno iscrpljen, potpuno, ali opet s dovoljno snage da proslavim'', rekao je Robredo nakon meča i dodao:

''Bio sam na rubu poraza, ali sam stvarno odlučio ne predavati se. Krenuo sam igrati od poena do poena. I tako dugo, dugo do petog seta.''

Na drugoj strani je Monfils nakon velikih pobjeda protiv Berdycha i Gulbisa pao na Španjolcu.

''Čestitam Robredu, učinio je ono što mi se ne događa često u karijeri. Imao je više snage, na fizičkom me planu porazio. Zato mu, zbilja, svaka čast'', izjavio je Francuz. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider