Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
El Tri 'ugušio' super trio

Meksički mediji trljaju 'sol na ranu': Sudac je spasio Hrvatsku!

Meksički mediji opijeni su pobjedom svoje reprezentacije nad Hrvatskom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Meksiko je pričao na terenu, pobijedio je Hrvatsku i sad će se suočiti s Nizozemskom. Počelo je živčano i uz neke nesigurnosti, ali Meksiko je u nastavku utakmice stekao sigurnost i povjerenje. Miguel Herrera je dosta hrabro postavio momčad i razoružao talentirani hrvatski trojac Modrić-Rakitić-Mandžukić", ponosno ističe Excelsior.

Tradicija se nastavlja: Treća utakmica ponovno kobna za Hrvatsku! 

ANKETA: Je li Hrvatska mogla proći bolje u Brazilu?

Nelogični potezi Kovača došli na naplatu: Kad početnik vodi Modrića i Rakitića...

Kovač: Odlučivale su sitnice, a Meksiko je bio bolja momčad

Lovren otkrio zbog čega takav pad u nastavku

FOTO: Pogledajte tugu i razočaranje na trgovima diljem Hrvatske

Zanimljiv podatak: Skriva li se tu 'krivac' zbog ispadanja Hrvatske sa SP-a?

Isti list o zbivanjima na terenu dodaje: "Meksiko je kontrolirao i prostor i igru, a sudac Irmatov spasio je Hrvatsku kad je rukama u svom šesnaestercu obranio udarac Guardada. Na kraju je Hrvatska pokazala malo ponosa s Perišićevim golom, ali bio je to tek prvi pogodak kojeg je Meksiko primio u Brazilu."

La Jornada donosi crticu s meksičkih ulica po završetku dvoboja: "Niti kiša koja je padala nije omela navijače koji su došli proslaviti pobjedu nad Hrvatskom. Svake minute brojka navijača se povećavala, došli su studenti, radnici, pa čak i oni koji su željeli zaraditi, nudeći kabanice u boji meksičke zastave", javlja La Jornada, koja o samoj utakmici ističe:

"Od samog početka obje su momčadi pokušavale napraviti štetu pred protivničkim vratima, a sve je bilo jasno kad je Marquez zabio glavom poslije kornera. Meksiko je znao ostati čvrst što mu je bilo dovoljno za pobjedu i šesti put zaredom ulazak među 16 najboljih na SP-u."

Reforma se, pak, odmah okrenula Nizozemcima: "Znamo tko je Louis van Gaal, ali utakmica koju igramo protiv Nizozemske mogla bi biti povijesna, jer se možemo probiti u četvrtfinale."

Neki mediji u prvi plan guraju izbornika Miguela Herreru: "Stvorio je odličnu momčad, koja igra vrlo dobar nogomet, a k tome ima i malo sreće", piše El Universal.

Pogledaj tablicu i raspored
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider