Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Jeftini golovi'

Lovren otkrio zbog čega takav pad u nastavku

Hrvatska reprezentacija nije se uspjela plasirati u drugi krug Svjetskog nogometnog prvenstva. U 3. kolu skupine A poražena je od Meksika s 3-1 i time završila nastup u Brazilu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikome od igrača nakon utakmice nije bilo lako doći pred kamere, svima je teško jer su vjerovali kako mogu više. Međutim, zasluženo je pobijedila bolja i samouvjerenija reprezentacija, iako individualno gledajući ima lošije igrače od naših...

Kovač: Odlučivale su sitnice, a Meksiko je bio bolja momčad!

Nelogični potezi Kovača došli na naplatu: Kad početnik vodi Modrića i Rakitića...

HRVATSKA - MEKSIKO 1:3: Vatreni doživjeli debakl u odlučujućoj utakmici!

''Ne mogu sad reći razlog, jednostavno nismo bili dovoljno koncentrirani na prekidima. Primili smo jeftine golove. Igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu, a u nastavku nam je pala koncentracija i njima se otvorilo'', izjavio je Dejan Lovren.

Jedno od pitanja koje se postavlja je pad snage u nastavku utakmice, odnosno potpuni gubitak sredine terena i prepuštanje igre Meksiku.

Je li Hrvatska mogla bolje na SP-u u Brazilu?

Ukupno glasova:

''Mislim da uopće nije bila u pitanju snaga, jednostavno koncentracija. Žao mi je zbog hrvatskog naroda, ali dali smo sve od sebe. Imamo kvalitetnu ekipu za budućnost i vjerujem u nas'', rezonirao je stoper Vatrenih.

Večerašnji ogled Hrvatske i Meksika bio je četvrti međusobni susret ove dvije reprezentacije, te naš drugi poraz. Meksiko je dobio obje službene utakmice, dok su Vatreni pobjeđivali u prijateljskim dvobojima.

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider