Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
saznajte zanimljivosti o gradu

Vatreni su stigli u Nižnji Novgorod: Ekipa Nove TV dočekala je reprezentativce!

Iz Nižnji Novgoroda, gdje Hrvatska i Argentina igraju utakmicu 2. kola skupine D Svjetskog prvenstva, za Dnevnik Nove TV javio se Vlado Boban.

Vlado Boban javio se iz Nižnji Novgoroda za Dnevnik Nove TV

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Nižnji Novgorod gdje u četvrtak igra utakmicu 2. kola skupine D Svjetskog prvenstva. Hrvatska i Argentina odigrat će derbi svoje skupine, a pobjednik će vjerojatno na kraju biti osvajač iste. Iz Nižnjija se za Dnevnik Nove TV, kao i svakog dana za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva, s najnovijim informacijama javio reporter Vlado Boban.

Nižnji Novgorod je prekrasan grad izuzev industrijskog dijela koji je u utorak nakratko bio potopljen nakon jutarnje kiše. Poznat je po velikom ruskom književnikom Maksimu Gorkom, lijepim građevinama i staroj gradskoj jezgri. Navijače očekuju daleko veće cijene od onih u Kalinjingradu, ali isto tako daleko više događanja.

Hrvatska reprezentacija odradit će u srijedu jedan trening, a onda joj predstoji čekanje utakmice koja bi mogla odrediti broj 1 u našoj skupini. Nakon pobjede nad Nigerijom, slavlje protiv Argentine lansiralo bi našu reprezentaciju u osminu finala i to vjerojatno s prvog mjesta u skupini.

U posljednjem kolu Vatreni ne bi smjeli izgubiti protiv Islanda i osigurali bi prvo mjesto, koje bi ih odvelo na drugoplasiranog iz skupine C, a to će vjerojatno biti Danska, Peru ili Australija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider