Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još jedan dan do finala!

GOL.hr na Crvenom trgu: Naši navijači pobijedili Ruse i Francuze, ljudi iz cijelog svijeta navijaju za Hrvatsku

Dan uoči finalne utakmice Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske, u Moskvi smo provjerili kakva je atmosfera među navijačima.

Galerija Hrvatski navijači u Msokvi (Foto: GOL.hr) Hrvatski navijači pobijedili ruske i francuske (Foto: GOL.hr) Hrvatski navijači u Moskvi (Foto: GOL.hr) +2 Željko Kerum u Moskvi (Foto: GOL.hr)

Ostao je još samo jedan jedini dan do kraja Svjetskog prvenstva u Rusiji. U velikom finalu koje se država mjesec dana nakon samog otvorenja, za naslov svjetskog prvaka bore se Hrvatska i Francuska.

U Moskvi traje bjesomučna potraga za ulaznicama, a u gradu se nalaze i hrvatski navijači. Neki su to još od utorka ili srijede, drugi su došli danas. No najveći ih se broj očekuje u nedjelju ujutro kada brojnim charterima slijeću u Moskvu.

Točno 24 sata prije velikog finala na Crvenom trgu nije vladala neka posebna navijačka atmosfera. Navijači su u fan-zoni gledali utakmicu između Belgije i Engleske, a Hrvata nije bilo previše.

Sreli smo bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma, bivšeg vratara Hajduka Tonča Gabrića, te bivšu zvijezdu Dinama Sammira. Svaki sa svojim društvom planiraju u nedjelju od 17 sati svjedočiti povijesti na Lužnjikiju.

Na Crvenom trgu smo sreli ljude iz mnogih zemalja i svi redom kažu kako će u finalu biti za Hrvatsku. Rusi naročito, ali čak i Argentinci koji su uzvikivali ime Luke Modrića.

U fan-zoni su odigrane prijateljske utakmice između hrvatskih, ruskih i francuskih navijača, a pobjedili su, naravno, Hrvati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider