Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigao i ronaldo

Otvoreno SP u Rusiji: Robbie Williams i prelijepa Aida Garifulina zapalili Moskvu

Na spektakularan je način otvoreno Svjetsko prvenstvo u nogometu, koje se od 14. lipnja do 15. srpnja održava u Rusiji.

Galerija Otvaranje SP 2018 (Foto: AFP) Otvaranje SP 2018 (Foto: AFP) Otvaranje SP 2018 (Foto: AFP) +11 Otvaranje SP 2018 (Foto: AFP)

Na spektakularan je način otvoreno Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Moskovski stadion Lužnjiki "gorio" je od vrhunske atmosfere uoči prve utakmice Mundijala između domaćina i Saudijske Arabije.

Malo je reći da je bilo spektakularno. Na početku je na velikom ekranu emitiran video koji je prikazao kulturne ljepote Rusije, a zatim je uslijedila muzika i koreografija.

Slavni britanski pjevač i zabavljač Robbie Williams otpjevao je nekoliko svojih hitova, od kojih se najjače orio "Feel". Njemu se na otvaranju priključila prelijepa Aida Garifulina, te brazilski legendarni nogometaš Ronaldo.

Nakon što je sa svojim nastupom završio Williams, svjetla pozornice okrenula su se predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu, koji je i službeno proglasio prvenstvo otvorenim.

"Ovaj grandiozan događaj se prvi put održava u Rusiji i iskreno se veselimo tome. Mi stvarno volimo nogomet, to je bila ljubav na prvi pogled još od prve utakmice u našoj zemlji. Spremni smo i učinit ćemo sve kako bi se navijači iz svih krajeva svijeta mogli uključiti u veličanstvenu atmosferu ovog praznika sporta. Gdje god živjeli i kakve su nam tradicije, ujedinjuje nas ljubav prema nogometu", rekao je Putin na otvaranju.

Kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider