Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umalo sukob u kampu

Pique morao razdvajati Ramosa i predsjednika saveza: Zvijezda Reala napustila zadnju presicu jer je ''kao na sprovodu''

Prema španjolskim medijima, Sergio Ramos i predsjednik saveza Luis Rubiales imali su sukob u kampu zbog smjene Julena Lopeteguija.

Sergio Ramos (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Gerard Pique morao je razdvajati Sergija Ramosa i predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Rubialesa kako ne bi došlo do fizičkog sukoba, otkrivaju tamošnji mediji.

Podsjetimo, Španjolska je samo dan prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji ostala bez izbornika nakon što je Lopetegui prihvatio ponudu Reala i tako iznevjerio ljude u savezu.

''Ovo nije klub, došli smo osvojiti Svjetsko prvenstvo, to vas boli, zar ne, ali progutajte svoj ponos i pustite nas da igramo, poručio je Ramos predsjedniku saveza.

Sergio Ramos i novi izbornik Fernando Hierro pojavili su se na posljednjoj press-konferenciji uoči prve utakmice protiv Portugala, ali zvijezda Reala senzacionalno je napustila konferenciju tvrdeći da je ''atmosfera u sobi kao na sprovodu''.

Sve to nastavak je skandala koji potresa Španjolsku posljednjih dana, a za koji su neki mediji već izjavili da se radi o ''najgorih 19 sati u povijesti reprezentacije''.

''Dobro spavam. Savjest mi je čista. Neki su ljudi pokušali upotrijebiti ovu situaciju da postanu popularniji, ali ja sam ono što jesam – i odmaram se lako. Ako netko sumnja u mene, može provjeriti moj životopis'', izjavio je Ramos te nadodao:

''Zato ću završiti ovu konferenciju za novinare. Osjećam se kao da smo na sprovodu, ali zapravo smo na Svjetskom prvenstvu, što je predivan događaj.''

Španjolska prvu utakmicu igra protiv Portugala i bit će zanimljivo kako će momčad reagirati u derbiju skupine B. Rezultat utakmice, kao i svih ostalih možete prognozirati u našoj GOLmaniji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider