Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od čarki do tučnjave

Ministrica opet u akciji: Objavila snimku uz ime i prezime Argentinca koji je napao Hrvata

Argentinska ministrica sigurnosti ne posustaje u svom ratu s huliganima.

Screenshot: Twitter

Ministrica sigurnosti Argentine Patricia Bullrich na svom je Twitteru objavila video u kojem su argentinski navijači započeli sukob s jednim hrvatskim za vrijeme utakmice Hrvatska - Argentina.

Riječ je o ministrici koja je prije nekoliko dana otkrila identitet četvorice argentinskih huligana koji su "cipelarili" Hrvata koji nepomično ležao na podu. Ruska policija je u suradnji s argentinskom utvrdila identitet njih četvorice, a ministrica Bullrich je na Twitteru objavila njihove fotografije i imena naglasivši kako je država Argentina zatražila njihovo uhićenje i deportaciju.

Sada je ministrica prokazala još jednog izgrednika koji je zajedno s kolegama prvo provocirao jednog hrvatskog navijača koji je želio fotografirati zbivanja na travnjaku, a potom i nasrnuo na njega.

"Patricio Eisenberg je udario hrvatskog navijača. Rusija je protiv njega započela istragu i oduzela mu Fan ID. Isključit ćemo te s argentinskih stadiona, ostat ćemo čvrsti prema svima onima koji rade nerede na i oko stadiona", napisala je ministrica sigurnosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider