Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo majstore!

Puno je prelijepih pogodaka na Mundijalu u Rusiji, no ovo je definitivno najgluplja proslava

Michy Batshuayi nije zabio pogodak Engleskoj, ali se potrudio da završi na naslovnicama zbog svog poteza pri proslavi.

Michy Batshuayi (Screenshot)

Iako se očekivalo da bi mogli ići na rezultat 0:0, kako bi izbjegli osvajanje prvog mjesta u skupini G i odlazak u "lakši" dio ždrijeba, susret dvije nogometne sile Belgije i Engleske nije završio bez pobjednika. Januzaj je postigao pobjednički pogodak u susretu, a kada je već gol pao bio bi red da ga se i dostojanstveno proslavi.

To je umjesto Januzaja napravio prvi napadač Belgije u ovoj utakmici, Michy Batshuayi, čiji je potez postao viralan dok si rekao keks. Batshuayi je pokupio loptu koju je njegov suigrač poslao u mrežu, htio ju je svom snagom još jednom zakucati u mrežu, no umjesto toga lopta je pogodila vratnicu i završila na njegovom licu!

Belgijanac je odmah postao predmet sprdnje na društvenim mrežama zbog svoje nespretnosti, a video njegovog poteza proširio se brzinom munje po raznim društvenim mrežama. 

Oglasio se i sam Batshuayi, nogometaš koji je na glasu kao ''kralj društvenih mreža'', na kojima svoje pratitelje redovno uveseljava duhovitim i zabavnim objavama. Razočarao nije ni ovoga puta: podijelio je svoj ''potez dana'' uz autoironičan komentar. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider