Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bit će jednako teško"

Ljutit i ogorčen na Islanđane Messi najavio "odmazdu" protiv Hrvatske: "Ovo će nas ojačati"

Lionel Messi bio je prilično ljutit na taktiku Islanđana koji u drugom poluvremenu nisu uputili nijedan udarac prema golu Argentine.

Lionel Messi u utakmici protiv Islanda (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lionel Messi bio je poprilično ogorčen nakon što je njegova Argentina odigrala tek 1:1 protiv debitanata na Svjetskom prvenstvu - Islanda. Argentinac je jedan od direktnih krivaca za taj rezultat, jer je upravo njemu islandski heroj Hannes Halldorsson obranio kazneni udarac u 64. minuti utakmice.

U razgovoru s novinarima Messi je nakon utakmice bio pomalo ogorčen zbog načina na koji se Island postavio u susretu protiv njegove momčadi.

"Oni praktički nisu napravili ništa. Samo su se branili i pokušali napadati s dugačkim loptama i dalekim ubacivanjima iz auta", rekao je napadač Barcelone.

"Smatram da smo zaslužili pobijediti, no ima pozitivnih stvari kojem možemo ponijeti iz ove utakmice".

U četvrtak 21. lipnja Hrvatska i Argentina ogledat će se u Nižnji Novgorodu u susretu 2. kola skupine D.

"Moramo ostati mirni, dobro se odmoriti i pripremiti za iduću utakmicu protiv Hrvatske. Bit će jednako teško", rekao je Messi.

Jednako? Možda ipak za nijansu teže Leo, zar ne?

"Osjećam ljutnju i osjećam odgovornost jer nismo upisali tri boda. Ova nas utakmica mora učiniti jačima za idući susret protiv Hrvatske. Mirni smo", zaključio je Messi.

Vjerujemo da će Dalićeva Hrvatska, za razliku od Islanda, daleko više pritiskati očito slabašnu zadnju liniju argentinske reprezentacije. Jer ako je zabio Island koji "se samo branio i nije napadao", onda će valjda nešto ući i Vatrenima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider