Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najdraži igrač vam je...

Legendarnih 11 je pravi hit: U pet dana čak 25 tisuća spremljenih momčadi, a ova je najomiljenija

Naša aplikacija Legendarnih 11 izazvala je veliki interes nogometnih zaljubljenika.

Legendarnih 11 - najbolja momčad nakon pet dana

Bliži se taj 14. lipnja, kada se utakmicom Rusija – Saudijska Arabija otvara Svjetsko prvenstvo 2018. Diže se euforija među nogometnim zaljubljenicima, a jedan je od dokaza za to i broj spremljenih momčadi u našoj aplikaciji Legendarnih 11.

Naime, u pet dana spremljeno je i podijeljeno na Facebooku čak 25 tisuća najboljih 11 svijeta s posljednjih pet svjetskih prvenstava.

Zanimljivo, najviše je puta u momčad uvršten Ronaldo, onaj brazilski ili ''pravi', kako god hoćete. Legendarni napadač bio je vaš izbor u najboljoj momčadi čak 20.255 puta.

Slijedi ga Lionel Messi s 19.352 uvrštavanja, Roberto Carlos s 18.698 i Ronaldinho s 18.191 put. Najbolji vratar je Buffon sa 10.267 glasova, a slijedi ga Kahn sa 5385 glasova. Od naših igrača koji su ponuđeni Šuker je bio vaš izbor 2624 puta i Jarni 1911 puta.
 

Zaigrajte i GOLmaniju

Podsjećamo vas da je aktualna još jedna aplikacija GOLhr-a. Popularna GOLmanija je krenula, a u njoj kao i posljednjih godina možete prognozirati rasplet od skupina pa sve do finala Svjetskog prvenstva, a onda i rezultate svake pojedine utakmice. Pobjednici će dobiti vrijedne nagrade.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider