Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traže se stručnjaci

Vratila se GOLmanija! Prognozirajte rezultate i rasplet Svjetskog prvenstva, čekaju vas nagrade!

Čitatelji GOL.hr-a i ove će godine zaigrati popularnu GOLmaniju u kojoj se nogometni stručnjaci natječu za vrijedne nagrade.

GOLmanija 2018

Prije četiri godine igrali smo popularnu GOLmaniju za vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu, a prije dvije godine za vrijeme Eura u Francuskoj. Čitatelji GOL.hr-a opet se mogu natjecati u svom nogometnom znanju te prognozirati rezultate utakmice i rasplet na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Na tisuće naših čitatelja prošlih se godina okušalo u ovoj interaktivnoj aplikaciji, no za one koji će GOLmaniju igrati prvi put, ponovit ćemo glavna pravila.

Prvo rasplet SP-a, a onda točni rezultati

Igrači prognoziraju rasplete po skupinama, tko će s kojeg mjesta proći u nokaut fazu, zatim u četvrtfinale pa u finale i, konačno, tko će postati svjetski prvak. No to je tek prvi dio igre i vaših prognoza koje morate dovršiti do kraja prvog kola.

Kada odradite prvi dio igre, čekaju vas prognoze rezultata svake pojedine utakmice. Već sada je moguće dati prognoze za prvo kolo, a svako iduće bit će ''otključano'' dva dana prije samog početka kola. Ovisno o ishodima utakmica, igrači će dobiti pripadajuće bodove.

Nakon završetka svakog kola, odabrat će se oni najbolji (po skupljenim bodovima) i biti nagrađeni dresovima hrvatske reprezentacije ili originalnim loptama s kojima se igra na SP-u u Rusiji.

Svoje prognoze možete podijeliti putem Facebooka te u svakom trenutku izazvati i svoje prijatelje na igru i pratiti njihove prognoze te se bodovno natjecati s njima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider