Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za dlaku ispred Sube

Modrić ponovno izabran za vašeg igrača utakmice: Glasalo gotovo 30 tisuća čitatelja GOL.hr-a!

Luka Modrić po treći je put na Svjetskom prvenstvu izabran za najboljeg igrača utakmice.

Luka Modrić igrač utakmice

Hrvatska reprezentacija u srijedu igra povijesnu utakmicu protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ulog je veliko finale Mundijala, u kojem Hrvatska nikada nije bila, a Engleska ga nije vidjela od 1966. godine. No Vatreni vjerojatno ne bi ni doživjeli tu priliku da u svojoj momčadi nemaju po mnogima najboljeg igrača turnira - Luku Modrića.

On je nakon četvrtfinalnog susreta i pobjede protiv Rusije, osim što je dobio svoj mural u Kazanju pored Lionela Messija, izabran po treći put za najboljeg igrača utakmice, a tako je odlučilo i malo manje od 30 tisuća naših čitatelja.

Naime, nakon utakmice Hrvatska - Rusija, u kojoj su naši igrači boljim izvođenjem jedanaesteraca izborili polufinale, gotovo 30.000 čitatelja GOL.hr-a glasalo je u anketi i odlučilo da je Luka Modić po treći put na ovom prvenstvu igrač utakmice. Nakon što je najbolji bio protiv Nigerije i Argentine, isto je ponovio i protiv Rusije.

Modrić je dobio 26 % glasova, a vrlo blizu bio je Subašić, koji je dobio 22 % vaših glasova. Na trećem je mjestu s 10 % glasova Ivan Rakitić, koji je zabio odlučujući jedanaesterac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider