Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izbor ne bi trebao biti težak...

Glasajte za potez dana: Genijalnost Tonija Kroosa ili ljevica Son Heung-Mina?

I ove nedjelje nudimo vam dva sjajna poteza s prethodnog dana Svjetskog prvenstva za koja možete glasati.

Toni Kroos vs Son Min (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U subotu je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji postignuto čak 13 pogodaka u tri utakmice! Pa je izbor za najbolji potez dana bio vrlo izazovan zadatak. No, odlučili smo se za dva sjajna pogotka s roba kaznenog prostora.

Prvi odabir pao je na pogodak južnokorejskog reprezentativca Son Heung-Mina, koji je zabio pogodak za 1:2 u porazu svoje reprezentacije od Meksika. Taj pogodak neće apsolutno ništa značiti Koreji ukoliko u zadnjem kolu ne pobijedi Njemačku s barem dva razlike, a Meksiko ne pobjedi Švedsku.

Igrač Tottenhama je primio loptu na desnoj strani kaznenog prostora Meksikanaca, povukao korak dva prema sredini i lijevom nogom sjajno pogodio daljnji kut.

Drugi odabir nije bio težak. Riječ je o pogotku Tonija Kroosa u posljednjim sekundama sudačke nadoknade u utakmici Njemačke i Švedske. Kroos je kratko izveo slobodni udarac s lijeve strane kaznenog prostora, a onda neobranjivo pogodio suprotne rašlje Olsonova gola.

Pogodak je to koji je spasio Njemačku vjerojatno od ispadanja sa Svjetskog prvenstva već u grupnoj fazi, ali i pogodak o kojem bruji cijeli svijet jutro nakon.

No, na vama je. Vi izaberite koji je po vama bio pogodak koji je obilježio subotnji dan na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider