Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"volim te toni"

Cijeli se svijet poklonio majstoriji Tonija Kroosa: "Devet sati kasnije i dalje gledam pogodak"

Nogometni, sportski, glazbeni... Cijeli svijet poklonio se potezu i pogotku Tonija Kroosa koji je spasio Njemačku od ispadanja sa Svjetskog prvenstva.

Pogodak Kroosa Šveđanima (Screenshot)

Cijeli svijet poklonio se njemačkom reprezentativcu Toniju Kroosu nakon što je ovaj postigao jedan od najvažnijih pogodaka u svojoj karijeri u utakmici 2. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Rusiji. Podsjetimo, kod rezultata 1:1 u utakmici protiv Švedske, Kroos je u petoj minuti sudačke nadoknade kratko izveo slobodni udarac iskosa s lijeve strane i onda gromovitim udarcem pogodio suprotne rašlje za pobjedu Njemačke.

Nogometni svijet nije se mogao prestati diviti pogotku koji je zabio igrač Real Madrida, a veličanju gola uključile su se i brojne druge osobe iz drugih sportova, kao i nekih drugih sfera života. Najupečatljivija poruka ostaje ona legendarnog engleskog reprezentativca Garyja Linekera, koji je na sličan način kao i Šveđani doživio poraz od Nijemaca - za dlaku.

"Nogomet je jednostavna igra u kojoj 22 igrača jure loptu 82 minute, onda Nijemci dobiju crveni karton, pa onda 21 igrač juri loptu još 13 minuta i na kraju Nijemci nekako jeb... pobjede".

Na profilima društvenih mreža pogodak Tonija Kroosa komentirali su i njemački košarkaš u NBA ligi Dirk Nowitzki, centar Philadelphije Joel Embiid, pjevač koji je otvorio Svjetsko prvenstvo u Rusiji Robbie Williams... Potonji je na svom profilu napisao "volim te Toni Kroos".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider