Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brutalno i bez milosti

Ovakvo sprdanje nakon kiksa još nije viđeno na društvenim mrežama: Caballero će ovo pamtiti zauvijek!

"Willy Caballero ima više asistencija od Messija, Neymara i Cristiana Ronalda zajedno", samo je jedan od posprdnih komentara nakon utakmice.

Argentinski vratar Willy Caballero (36) neće po dobrome pamtiti svoje vjerojatno posljednje Svjetsko prvenstvo. Njegova pogreška omogućila je Anti Rebiću da započne argentinski potop u utakmici 2. kola skupine D između Hrvatske i aktualnog viceprvaka svijeta.

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli priznao je nakon utakmice da ih je taj pogodak mentalno slomio, ali je istovremeno rekao da je njegova reprezentacija dominirala na travnjaku do tog trenutka... No dobro, vratimo se čovjeku koji na ovom prvenstvu ima više asistencija od Messija, Cristiana Ronalda i Neymara.

Caballero je nakon katastrofalne pogreške, naravno, postao sprdnja na društvenim mrežama. U minuti dolaze tisuće komentara na njegovu izvedbu i kiks protiv Hrvatske, a mi ćemo probati izdvojiti najsmiješnije.

Caballera se odmah uspoređuje s Lorisom Kariusom, vratarom Liverpoola koji je napravio katastrofalna dva kiksa u finalu Lige prvaka, u kojem je Real slavio protiv engleske momčadi 3:1. Sve do trenutka prve pogreške Kariusa rezultat je, kao i na ovoj utakmici, bio 0:0. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider