Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"svjesni smo snage"

U ruskim redovima vlada strahopoštovanje: "Hrvatska je favorit za naslov prvaka svijeta"

Jedan od najiskusnijih Rusa pokazao je maksimalni respekt prema našoj reprezentaciji uoči četvrtfinalnog ogleda u Sočiju.

Aleksander Samedov u borbi za loptu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedan od ključnih igrača u ruskoj reprezentaciji Aleksander Samedov iskreno je otkrio tamošnjim novinama Izvestiji da je "Hrvatska favorit" u četvrtfinalnom ogledu Svjetskog prvenstva, koji će se odigrati u Sočiju. Rusija i Hrvatska igraju ove subote, s početkom u 20 sati, utakmicu za polufinale Svjetskog prvenstva, nakon što su obje reprezentacije na najdramatičniji mogući način (jedanaestercima) izborile prolaz protiv Španjolske, odnosno Danske.

Samedov je iskusni 33-godišnji veznjak ruske reprezentacije, koji je itekako svjestan snage naše reprezentacije, ali isto tako nema namjeru izaći na travnjak s bijelom zastavom.

"U našem taboru vidimo Hrvatsku kao jednog od favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva. Definitivno su favoriti u našem međusobnom ogledu. Mislim da jedino Kolumbija ne bi bila izraziti favorit protiv nas. Sve ostale reprezentacije preostale u turniru bi bile", rekao je Samedov i nastavio.

"Shvaćamo ih maksimalno ozbiljno. S trenerima smo već pogledali puno snimki i razgovarali o toj utakmici. Znamo snagu svakog igrača, uključujući lidera Luke Modrića. Najvažnije je u toj utakmici da ostavimo sve na travnjaku. Znali smo i prije natjecanja da je Hrvatska odlična momčad, no nakon što smo pogledali snimke koje su nam treneri pripremili, još ozbiljnije shvaćamo", rekao je za Izvestiju Samedov.

Utakmica se igra u subotu u Sočiju na stadionu Fišt s početkom u 20 sati po hrvatskom vremenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider