Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gubitnik pa spasitelj

VIDEO: Samo neka Guardiola nastavi ovako slaviti Mandžine golove

Mario Mandžukić donio je tri boda Bayernu na gostovanju kod Eintrachta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je krenuo u obranu trostruke krune s dvije pobjede u prvenstvu. Prvo su svladali Borussiju (M), a jučer i Eintracht iz Frankfurta. Neki će reći kako Guardiolin Bayern ne briljira, ali Pep tvrdi da je zadovoljan. I to pogotovo jučerašnjom pobjedom, jer 'nije bilo većih grešaka'.

>> Mandžukić donio pobjedu Bayernu: Pogledajte golčinu vrijednu tri boda

>> U Bayernu bijesni zbog Javija i Thiaga: 'Ovo je sramota!'

Nova tri boda donio mu je Mario Mandžukić, a upravo su njega mnogi vidjeli kao najvećeg gubitnika priprema. Zabijao je Mario i u prijateljskim utakmicama, ali stručnjaci su prognozirali kako će zbog Guardioline filozofije igre bez pravog centarfora, upravo Hrvat ostati na klupi.

Katalonac je ipak Mandži pružio šansu, a ovaj mu se odužio s dva pogotka u prve dvije utakmice Bundeslige. Zasad ide hrvatskom napadaču, a vidjet ćemo koliko će Guardiola imati strpljenja kad golovi stanu.

Hoće li tada brzo premjestiti Mandžukuća na klupu kako bi se vratio 'lažnoj devetki' ili će imati strpljenja? Najbolje da Mandžo nastavi trpati pa da nikada ni ne saznamo...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider