Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Suradnja katastrofalna'

U Bayernu bijesni zbog Javija i Thiaga: 'Ovo je sramota!'

Sportski direktor Bayerna Matthias Sammer žestoko je kritizirao Španjolski nogometni savez (RFEF) zbog stanja u kojem su se vratili Javi Martinez i Thiago Alcantara sa zadnjeg reprezentativnog okupljanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska je u srijedu igrala prijateljski ogled protiv Ekvadora, a Sammer kaže kako su se obojica njihovih igrača vratili u lošem stanju. Tako je Thiago Alcantara u subotnjem bundesligaškom ogledu protiv Eintrachta u igru ušao tek 25 minuta prije kraja, dok Javi Martinez nije bio niti u kadru Bavaraca.

''Javi se vratio u takvom stanju da uopće nemam simpatija prema RFEF-u. Ovo je sramota. Ti su igrači sretni što igraju za svoje reprezentacije, ali ono što se od njih očekuje je nečuveno. Javi se vratio potpuno ispražnjen i zato ga trener nije niti vodio'', objasnio je Sammer nakon gostovanja kod Eintrachta u kojem je Bayern slavio sa 1-0.

''Naša komunikacija (sa RFEF-om) je katastrofalna. Pozivi za igrače dolaze prekasno, a onda opet prekasno saznajemo kada će nam se igrači vratiti. Kako da se nosimo s time?''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider