Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić u Milanu?

U Milanu ga čekaju: 'Odlazak Mourinha 'zeleno svjetlo' za kupovinu Modrića'

Corriere dello Sport prenosi vijest da Milan, nakon što je osigurao nastup u Ligi prvaka i nakon što je Real Madrid objavio raskid s Joseom Mourinhom, kreće po Luku Modrića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni velikan Milan slavio je protekle nedjelje u gostima kod Siene s 2-1 pogocima u posljednjih 10 minuta, te na taj način osigurao nastup u najeminentnijem klupskom natjecanju i dogodine. Samim time Milan si je osigurao dodatni mamac (igranje u LP) za dovođenje igrača, a jedan od njih i u planu dopredsjednika Adriana Gallianija je i naš reprezentativac Luka Modrić.

>> Skandal na kraju Serie A: Je li Milanu Ligu prvaka donio sudac?

>> Horor i komedija: Ovo je dokaz koliko je Milanu značio taj pogodak...

>> Talijanska starleta želi snimiti porno film s igračima Milana

Corriere dello Sport navodi da Milanu treba novi Andrea Pirlo (Juventus), a kao idealnog igrača za tu poziciju vide Realovog Luku Modrića. Milan pretpostavlja da će odlaskom Mourinha, koji je inzistirao na dolasku hrvatskog igrača iz Tottenhama prošlog ljeta, i Real početi s rasprodajom.

Osim Modrića, Milan će vjerojatno pokušati dovesti Pepea, te vratara Diega Lopeza, koji bi vrlo lako, dolaskom novog trenera, mogao pasti u sjenu Ikera Casillasa.

S obzirom da se i u Barceloni spremaju promjene "rossoneri" će u Kataloniji pratiti situaciju s Alexisom Sanchezom, Alexom Songom i Jonathanom Dos Santosom.

Luka Modrić u Milanu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider