Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Taktički savršeni

U Bayernu priznaju: Odahnuli smo kad smo čuli da Messi neće igrati

"Ovako suvereno pobijediti momčad koja posljednjih godina dominira Europom mogu samo najveći", kaže veznjak Bayerna Javi Martinez...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Javi Martinez na početku sezone za 40 milijuna eura došao je u Bayern i nije požalio. Njegova momčad osvojila je prvenstvo, a sada je i u finalu Lige prvaka.

>> Bayern demolirao Barcelonu s ukupnih 7:0: Mandžo u finalu!

>> Barcini igrači sasvim iskreno: Ni Messi nam ne bi pomogao!

>> Robben igrač utakmice, Mandžukić trkom otvarao prostor suigračima

"Kad sam došao u Bayern cilj mi je bio osvajati trofeje. Već sam osvojio jedan, a u još dva finala smo. U Njemačkoj su stadioni uvijek puni i sve izgleda odlično", rekao je Martinez i osvrnuo se na današnju utakmicu:

"Odigrali smo fenomenalno, u obje smo utakmice znali kako se treba postaviti protiv Barcelone i taktički smo odigrali savršeno. Moram priznati i da nismo očekivali da Messi neće igrati pa smo odahnuli uoči utakmice."

Arjen Robben ponovno je bio strijelac, njegov pogodak otključao je Barceloninu bravu.

"Fantastičan uspjeh, ovo je zbilja povijesna utakmica. Ovako suvereno pobijediti momčad koja posljednjih godina dominira Europom mogu samo najveći", rekao je Nizozemac. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider