Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Novi potres u Madridu?

Što li to Mourinho skriva? 'Ono što se dogodilo u prvih 7 kola je posebno'

Nogometaši madridskog Reala i dalje igraju ispod vlastite razine u Primeri, pa je tako momčad Josea Mourinha u subotu odigrala samo 0-0 kod Osasune...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to dvoboj 19. kola Primere, odnosno, utakmica protiv posljednjeplasirane momčadi na ljestvici. Niti takvo što Real nije znao iskoristiti, a svi španjolski mediji pišu kako je glavni Realov problem bio taj što je igrao bez suspendiranog Cristiana Ronalda, svog uvjerljivo najboljeg igrača i strijelca.

>> Novi kiks Reala: Bez Ronalda nemoćni kod fenjeraša, Kaki crveni karton!

"Znate i sami da se nikada u svojoj karijeri nisam pozivao na ozlijeđene igrače ili one koji su suspendirani. Neću niti sada, nismo zato odigrali 0-0", rekao je nakon utakmice Jose Mourinho i nastavio:

"Zašto zaostajemo 15 bodova, vjerojatno i 18 nakon nedjelje za Barcelonom? Hm, to je duga priča, ali neke stvari sigurno neću govoriti. Ono što se dogodilo u prvih šest-sedam kola ove sezone je posebna priča i o tome ću šutjeti. Nakon toga? Imali smo slabi niz, pa su svi suparnici protiv nas nakon toga igrali opušteno. To im je mnogo pomoglo, a nama otežalo situaciju. Dogodi se, dođe do blokade, kriza te uhvati i teško se iskoprcati van."

Pitali su novinari Mourinha i o aktualnoj temi u posljednje vrijeme - Iker Casillas.

"Odlično je odradio onu Kup utakmicu protiv Celte. Bio je pravi kapetan, ponio se profesionalno, odradio je sve sjajno. Protiv Osasune ne znam je li uopće morao uhvatiti koju loptu. S njim je sve ok", završio je Mourinho. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider