Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrači molili suca, ali...

Ronaldo srušio Messija, veliki udarac za Real Madrid

Real Madrid je projurio uzvratnim susretom polufinala Lige prvaka razbivši Bayern s visokih 4-0 i s ukupnih 5-0 prošao je u finale.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tamo Real neće moći računati na Xabija Alonsa, koji je uz Sergija Ramosa i Asiera Illarramendija bio jedan od igrača kojem je prijetio neigranje u finalu zbog kartona i jedini je zaradio javnu opomenu.

Dame i gospodo, poklonimo se majstoru: Modrić odigrao 100. utakmicu za Real!

Izjava zvijezde Bayerna koja se neće svidjeti Guardioli

Strani mediji pišu o 'maestralnom Modriću': Pogledajte njegovu prvu reakciju!

Kraljevski ulazak u finale: Real ponizio Bayern, Ramos i Ronaldo heroji!

Dogodilo se to u 38. minuti kada je Pedro Proenca pokazao žuti karton Alonsu zbog prekršaja nad Bastianom Schweinsteigerom unatoč molbama igrača Reala da ga se poštedi.

Alonsu je tako suspenzija poremetila slavlje zbog prolaza, a posebno sretan bit će Cristiano Ronaldo koji je sada usamljen na ljestvici strijelaca u europskim kupovima u jednoj sezoni.

Lionel Messi i Jose Altafini dosad su bili na vrhu s po 14 pogodaka, no Ronaldo ih je s ova dva gola potisnuo na drugo mjesto i sada na kontu ima 16 pogodaka, brojku koju može popraviti u lisabonskom finalu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider