Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od najtraženijih

Strani mediji pišu o 'maestralnom Modriću': Pogledajte njegovu prvu reakciju!

Luka Modrić bio je ponajbolji na terenu, u sinoćnjem Realovom razbijanju Bayerna…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jubilarnu 100. utakmicu za Kraljeve najbolji hrvatski nogometaš začinio je asistencijom, a portal Goal.com nagradio ga je najboljom ocjenom poslije dvostrukih strijelaca Ramosa i Ronalda.

„Još jedan nevjerojatan nastup hrvatskog veznjaka koji je oduzeo nebrojeno lopti i organizirao opasne kontranapade sjajnim dodavanjima“, obrazložio je Goal.com.

Dame i gospodo, poklonimo se majstoru: Modrić odigrao 100. utakmicu za Real!

Izjava zvijezde Bayerna koja se neće svidjeti Guardioli

Ronaldo srušio Messija, veliki udarac za Real Madrid

Modrić se plasirao u svoje prvo finale Lige prvaka, gdje će loviti treći trofej otkako je član Reala. Poslije briljantne vlastite, ali i momčadske izvedbe, Luka Modrić je bio jedan od traženijih u mix zoni Bayernovog stadiona…

„Nevjerojatan i neočekivan rezultat. Pokazali smo u dvije utakmice da smo bolji od Bayerna i zasluženo prošli u finale. Igrali smo odlično i sretni smo zbog uspjeha“, rekao je Modrić.

Nakon 12 godina, Real Madrid je konačno u finalu Lige prvaka.

„Ovo mi je bilo drugo polufinale Lige prvaka. Neki moji suigrači su igrali još dva puta prije mog dolaska. Bilo nam je iznimno važno da opet ne propustimo priliku. Uspjeli smo, borili smo se kao ekipa, jedan za drugoga. Nema veće nagrade od ovoga“, zaključio je Luka. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider